• 31
    özellikle geçtiğimiz yazdan beri salakça kullanılan bir ifade.

    örneğin bu takıma forvet almamak rezalet, transferler berbat, kadro çöp durumda transfer lazım bir sürü dediğinizde çat diye iyi gün taraftarını yapıştırıyorlar. testi kırılmadan bak kırılacak diye söylendiğinde "transfer odaklı taraftar xd, iyi gün taraftarı xd"...

    iyi gün taraftarı takım kötü gideceği belliyken yönetime tepki gösteren taraftar değildir. oyuncu ıslıklayan da değildir. iyi gün taraftarı demek takım iyiyken destekleyip bununla övünen, kötü günde de takibi, desteği bırakan taraftardır. adam tepki gösteriyor hatta yeri geliyor nefret söylemlerinde bulunuyor. babasının hayrına değil, galatasaray için. çünkü o kadar gerizekalıca yönetiliyoruz ki 7 düvel biliyor bir tek bizim yönetim bilmiyor bu durumu. belki de onlar da biliyor da yüzsüz ayağına yatıyorlar.

    gayet net; yukarda bahsettiğim kişiler ki ben de dahilim o gruba, iyi gün taraftarı değildir. hatta kötü gün taraftarı dediğiniz - ki aslında öyle olmayan - her şeye boyun eğen, fikri hür vicdanı hür olmayan taraftar grubu galatasaray'ın lehine değil aleyhinedir. insanlar sağda solda galatasaray daha iyi olsun diye yırtınıyor. tabii ki ego tatmini olayı da var ama bu işin detayı kalıyor.

    bunlara kalsa galatasaray battıkça birileri zenginleşmeye devam edecek. takım hallolur ya hallolur ehe ehe diye umut bulut'a tezahüratlar yapılacak. zaten yüzsüz olan bu kadar tepkiye rağmen bir tarafını kaldırıp da önündeki topa koşmayan çete daha da şımaracak. oh ne ala memleket. iyi taraftarlık böyle oluyormuş.

    senelerce istisnalar hariç tüm maçları izle, takım rezalet yönetilirken tepki gösterince, takıma transfer lazım deyince iyi gün taraftarı ol. oldu canım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın