• 30
    özellikle fener medyasının, galatasaray taraftarını gömmek için sarıldığı argüman. galatasaray taraftarı, takımı kötü gittiği için protesto ediyormuş, geçen yıl üç kupa alınırken stad dolup taşıyormuş, bu yıl 20 bin kişiye oynuyormuş, bütün bunlar galatasaray taraftarının iyi gün dostu olduğunu ortaya koyuyormuş. artı selçuk'a yapılan protestonun da aynı şekilde çok yanlış olduğunu, geçen yılki üç kupalı takımın en iyilerinden olduğunu söyleyip duruyorlar.

    önce selçuk'a bir sitemim var. samimi galatasaraylıyım diyorsun ama fenerlilerin galatasaray taraftarını vurmalarına meze oluyorsun. yıllardır formun düşük bir türlü yükseltemiyorsun, taraftar rahatsız olunca da üzülüyorsun. kısacası galatasaray'a yük oluyorsun. peki neden? samimi bir galatasaraylı (ki ben inanıyorum galatasaraylı olduğuna) takımına yük olur mu? fenerlilere koz verir mi? menejerinin, fenerli tırlaklardan ogün altıparmak'ın oğlu olması da başka bir husus. biz kalbimizi temiz tutuyoruz da geçen yıl melo hakkında söyledikleri doğru muydu?

    ikinci olarak, fener medyasına cevaplarım var. anti parantez belirteyim ki, bütün fener medyasının aynı argümanları kullanması, bir merkezden kurgulanan propagandayı dillendirdikleri (psikolojik savaş merkezi) intibaını fazlasıyla veriyor. varsa eğer ben bu merkezde çalışanlara sesleniyorum; galatasaray'ı çökertmeye çalışmanız sadece akrepliktir, siz sadece takımınızı yükseltmeye uğraşın. üstelik boşa kürek çekiyorsunuz.

    gelelim cevaplara;

    -galatasaray taraftarı, takımın puan cetvelindeki yeri nedeniyle takımı ve oyuncuları protesto etmiyor. iki nedenle protesto ediyor. koşmadıkları, mücadele etmedikleri, aldıkları paraları hak etmedikleri için ve takımın ruhu ve en çok kendini yırtan futbolcusu olan melo'nun başını yedikleri için. (belki siz işinize gelmediğinden buna inanmıyor görüneceksiniz ama taraftar buna inanıyor)

    -taraftar başarısız olduğu için değil, ulaşımı zor ve ekonomik durumları nedeniyle stadı dolduramıyor. bir hatırlayın, geçen yıl son maçlar, takım şampiyonluğa gidiyor, seyirci stada ulaşamadığı için a.albayrak otobüslerle taşımıştı taraftarı. üstelik bilet fiyatları, gidiş geliş ücretleri gerçekten taraftarı etkiliyor. bir de oyuncuların parantez içinde ruhsuz mücadeleleri olduğu için taraftarın maça gitme isteği kalmıyor.

    anladınız mı? sanmıyorum anladığınızı, çünkü anlamak istediğinizden emin değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın