• 100
    bence tahmin edilenden fazla sabırlı olan bir gruptur. yoksa çoktan cinnet evresine girmiş olmaları lazımdı. sezon başlayınca çarşı show başlıyor her zamanki gibi. bu arkadaşlar bazı şeylerin farkına geç varıyorlar kendileri meşgul oldukları için. ondan sonra her yeni sezonun beşinci/altıncı haftası başlıyorlar ''yeeeeeteer'' diye bağırıp çağırmaya. ama iş işten çoktan geçmiş oluyor tabii bağırmaya başladıklarında. zaten bırakmışlar sorgulamayı. kulüp nereye gidiyor, ne halde ??? çarşıyı dünya markası yapmak daha önemli onlar için. yoksa hangi akla hizmet manchester gibi bir takımla oynarken*, dakika 70/75 skor 0-0 iken takımı unuturda iki tribün hebele/hübele, otur/kalk show yapmaya başlar bir takımın taraftarı.
    kasımpaşaspor'la oynuyor da 5-0 yeniyor sanki. uefa'da haftanın taraftarı seçmiş zaten. dünyaca tanınan bir grup haline gelir tabii çarşı. ama beşiktaş bu zorlu yarış içinde ne kadar geride kalır o bir muamma.

    not: #189150 de söylendiği gibi; pankartlarınızı almadılar içeri*. sizden en ufak tepki yoktu bugün. bu kadar uysalsınız size denileni yapıyorsunuz madem, o ''a'' nın sizde başka bir manası olmalı. bize de anlatın bir zahmet bizde bilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın