resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3600
    ben kendisini sol açıkta beğeniyordum. içeri güzel kat ediyordu. yani artık elimizde bruma, ve seneye kanat oyuncusuna para vermektense kendisiyle oynamak daha makul sanki. forveti de iki tane genç alarak halledebiliriz elimizde podolski ve sinan gümüş var.

    yani bruma-sneijder-sinan-podolski dörtlüsü zaten elimizde. bu hücum hattı bize yeter mi ? "ben tatmin oldum."
    ki dönerse telles de bizimle olacak mesela. olmazsa carole elimizde.

    yani seneye muslera-telles-koray-chedjou-linnes-lawal gibi iki orta saha-bruma-sneijder-sinan-poldi 11'i olabilir. telles giderse eğer, 7'ye gitmiş olacak sanırım. toplam 5 milyon euro bonservis + imza parası vereceğimiz lawal'dan kaliteli 2 adam da alabiliriz. ek olarak orada oynatabileceğimiz donk, jose, emre çolak, bilal kısa gibi adamlar olacak. rotasyonda tabii. ha donk'u 1.5 milyon euro'ya satabiliyorsak 2 adam + lawal gibi bir adam ile orta sahayı kotarırız, jose'yi seviyorum. bilal sneijder'i, emre ise 4-2-3-1' in 2 ve 3'ünü yedekler.

    yani elimizde bizi transfer açısından çok rahatlatacak bir bruma var.
    2015/2016 sezonunda orada olcan adın, wesley sneijder, yasin öztekin oynadı, arada umut bulut'un ayakları da sol açığımızın oynadığı yerlere falan değdi.
    sabri konusuna ise hiç girmiyorum. o ayıp bize yeter.

    bruma'ya opsiyonu nakit öderse sociedad, yapacağımız bir şey yok. 7'ye giderse imza parası + bonservis + ilk sene maaşı 6 milyon euro'yu geçmeyecek bir adam almalıyız. veya 2-3 milyon euro'ya bir orta saha daha alıp emre-sneijder-sinan-poldi / jose-sneijder-sinan-poldi dörtlülerini deneyebiliriz.

    bruma'nın gelişi de gidişi de bize hamle imkanı verecek. ama bruma'dan atıyorum yazın 7 kazanırsak, alacağımız adam her şeyiyle hatta maç başları da hesaplanarak 6-6.5 milyon'un altına girmeli. kasaya 10 lira da olsa bir şeyler girsin verim almanın yanında.

    umarım kalır bruma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın