• 59
    bugünlerde wesley sneijder'in maaşını makul göstermek adına eline kağıt kalem almış hesaba başlamış taraftardır.

    arkadaş sen burak yılmaz'ı yerin dibine batırdın adamın sana avrupa'da kazandırdıkları, türkiye liginde atıp kazandırdıklarını ne yapacağız o zaman ?
    sabri sarıoğlu'nun sezonun ilk yarısında veysel sarı tarık çamdal sağ bekiyle eleğe dönüp gelenden geçenden 4 yiyen takımın sağ bekine geçmesiyle gol yemez ve sonunda da şampiyon olup 4 yıldızı takan takım haline getirmesinin kulübe kazandırdığı paralara ne demeli ?
    bok attığın nefret kustuğun selçuk inan'ın da avlamışlığı vardır ayıyı defalarca.
    ulan bu hesapla umut bulut'un bile yüzde bir milyon şampiyonluk getiren gençlerbirliği maçı vardır.

    bu adamlar sneijder'in 3'te 1'ine oynayan adamlar üstelik ama herkese tü kaka yaşa sneijder var ol sneijder.

    sneijder efendi bu sezon bırak 5 milyonu 500 bin euroluk top bile oynamamaktadır. kellemi kesseniz şu oynadığı topun bizim takım için 4.5 milyon euro pahalı olduğu gerçeğini yazmaktan vazgeçmem. herkese vuruyorsanız sneijder'e de vuracaksınız arkadaş delikanlı gibi. bu takım bu haldeyse baş sorumlusu kendisidir. ben taşı önce 5 milyon euro alana atarım. sıra sonra gelir 1.5 milyon euroluklara. hele ki kulüp mali olarak bu kadar darboğazdayken.

    edit: bak çok açık soruyorum. wesley sneijder bu sezon ki 5 milyon eurosunun ne kadarını kulübe geri kazandırdı ? bok attığınız yerin dibine batırdığınız adamların da tıpkı sneijder gibi geçmiş yıllarda bu takıma kazandırdıkları oldu mu olmadı mı ? 2015-2016 sezonu için wesley sneijder'in kulübe 4.5 milyon euro borcu vardır.bu sezon oynadığı topun ederi maksimum 500 bin eurodur. rezil top oynamaktadır. galatasaraylı olun wesley sneijdersporlu değil. çıkarın şu at gözlüklerinizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın