resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7732
    öncelikle şunu belirtelim; uefa sadece 1 yıl men cezası verdiyse bunun sebebi ünal aysal dır. kendisi sermaye arttırımıyla temlikleri kaldırıp, borçları dolardan tl ye çevirmeseydi bugün muhtemelen gelen ceza 3 yıl olurdu.

    "adam kulübü batırdı, tek sorumlu o" diyor. "ne yaptı peki?" diyorsun "ontivero, burdisso" diyor. bunu diyen adamın galatasaraylılığından şüphe ederim. zira 20 milyon euro harcamayla kulübün battığını iddia etmek galatasaray ın büyüklüğünü kavramamış olmak demektir.

    kendisini savunanlar ve bizzat ünal aysal ın kendisi tane tane anlattı harcamaları ve gelir-giderleri ama yok ısrarla anlamak istemiyorlar. tek söyleyebildikleri "ontivero".

    peki tek sorumlu transferse duygun yarsuvat hiç transfer yapmadan ve kulüpten bir çok kişiyi işten çıkartarak nasıl zarar etti?

    bir diğer eleştiri ` "2014 mayıs'ta uefa seni ffp kriterlerine uyacaksın diye ihtar etmişken bunu niye şeyine takmadın"`

    adam baya baya taktı. uefa ceza versin veya vermesin mali yapının düzelmesi gerekti. yoksa kalıcı başarı sağlanamazdı. o yüzden sürekli "kalıcı başarı" , "ilk 20 içinde kalıcı olmak" dedi durdu. zayen bunu başarsaydı uefaymış, ffp miş ortadan kalkacaktı. önce 2, sermaye arttırımıyla düze çıkarım dedi olmadı. sonra ayrılmadan önce son genel kurulda 3 önemli proje sundu, dedeler ayağa kalktı. aynı dedeler 2 sene sonra benzer izni dursun özbek e verdi ama bizim dursun kullanamadı. kısacası adam planını projesini sundu, kabul görmedi.

    kabul edilse belki şu an düzlükteydik, belki daha fazla batardık orasını bilemeyiz ama adam baya baya taktı.

    yatıp kalkıp adama dua edeceğimize hala laf eden hatta daha ileri gidip savunanlara laf edenler var. bize müstehak bunlar ne diyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın