• 2033
    kendisinin ne denli büyük bir spor adamı olduğunu bugün bir kez daha gördük. yaklaşık hamit altıntop'un maaşı kadar bütçeyle kurduğu taş gibi takım bugün karşıyaka'yı salona gömdü ve eurocup'ta çeyrek finale uzandı. ligde kendisinden kat kat büyük bütçelere sahip takımlara kafa tutabiliyor hatta yeri geliyor bunlardan birine abdi ipekçi'de 17 sayı fark atabiliyor. bu dar bütçeye rağmen böyle karakterli böyle sağlam kadro kurmak ve bu başarıları elde etmek gerçekten takdir edilmesi gereken bir şeydir. ergin ataman bence galatasaray camiası için çok ama çok kıymetli bir değerdir ve kesinlikle her branşta kendisi örnek alınmalıdır. galatasaray spor kulübünün her branşı onun gibi sporcunun iyisinden gerçekten anlayan ve teknik/taktik bilgisi yüksek, tutkulu, bu renklere bağlı, azimli teknik adamlara emanet edilmelidir ve her branşta bu camianın parasını çarçur etmeden, mümkün olduğunca tutumlu bir şekilde harcama yapılarak böyle karakterli ve başarılı takımlar kurmak esas olmalıdır. işte o zaman bu kulüp uzun vadede kar etmeye başlayabilir. böyle bir sistemi oturtabilmek için ergin ataman bence bulunmaz bir rol modeldir.

    kendisinden belki de 20-30 kat büyük bütçeye sahip ve içinde milyon euro'lar kazanan sporcular barındıran futbol takımımız ve onun 2 milyon dolarlık hocası bugün uefa kupasında son 16'ya bile kalamazken, denizli'nin 4'te 1'i kadar maaşına çalışan ergin hocamız ve onun oldukça dar bütçeyle kurduğu basketbol takımı bugün basketbolun uefa kupası diyebileceğimiz bir organizasyonda son 8'e kaldı ve belki de bundan sonra kupaya uzanması sürpriz bile olmaz.

    gerçekten büyük adamsın. buradan tekrar tebrik ediyorum seni güzel insan. umarım bir gün diğer branşlarda da senin gibi karakterli insanlar yönetir spor takımlarını.
App Store'dan indirin Google Play'den alın