resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 2216
    abartılmış bir balondu; bugüne kadar patlamaması biraz basına olan yakınlığı ile lobi, biraz da tesadüf, patlaması ise an meselesi idi. transfer değil, hocalık yapması gereken mevcut galatasaray düzeninde beklenen oldu, patladı ve inşallah gitti.

    hamza'nın takımını; hamza'nın taktiği ve hamza'dan bile daha kötü oyuncu tercihleri ile oynatmaya çalışarak başarılı olmayı denemesi bile gönderilmesi için yeterli bir sebepti aslında. sonuçta bu kadronun mevcut düzenle başarılı olabilme ihtimali olsa idi zaten evlatları için galatasaray'ı yakan hamza başarılı olurdu. aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar bekledi; olmadı.

    kendisi özelinden yola çıkayım;

    1) kenarda çaresiz, yorgun, korkmuş bir td ile galatasaray hiçbir zaman başarılı olmamıştır.

    2) linnes - denayer - koray - carole gibi genç ve dinamik bir defans hattın varsa hakan balta'yı güncellenmemiş fm database'ine bakıp sol bek oynatmanın mantığı yoktur.

    3) umut'tan verim alamıyorsan volkan pala denen genç çocuğu denersin. çocuk kesinlikle süperstar değil ve "bir hakan şükür olur" demiyorum ama çocuğun %95'ine 11 başladığı ve her maçta oynadığı senaryoda 75 gün içerisinde 1, yazıyla 1 gol atabileceğini, 60 günlük süreçte de kaleyi bulan en az bir adet şut çekebileceğini düşünüyorum. bu da kendini 33 yaşındaki umut'tan iyi forvet yapar.

    olmadı, denenmişi yeniden denedi zira cesareti yoktu. iyi de oldu; kadro planlamasını ve istenen gençleştirme operasyonunu 2 seneden fazla aynı takımda kalamamış denizli ile yapmak yanlışların en büyüğü olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın