resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 2177
    sezonu tamamlamadan gideceği bariz bir şekilde belliydi aslında.
    düşünün galatasaray gibi koskoca bir kulübe teknik direktör olarak geleceksin ama yardımcı antrenörlerin olmadan yola çıkıp başarıyı yakalayabileceğini düşüneceksin.
    tamam takımın kadro mühendisliği gerçekten çok kötü bu kadroyu kendisi kurmadı ama öyle saçma sapan kararlar verip öyle alakasız oyuncu değişikliği yapıyor ki maçın içerisinde tribünde hemen hemen herkes homurdanmasına sebep oluyor.

    takımı zaten motive edemiyor. saha içerisinde sesini kendisi bile duyamıyor. yedek kulübesinden sahaya yansıyan enerji yok bir kere. psikolojik olarak kendisi hazır değil ki takımı üst seviyeye hazırlasın! teknik performansı gerçekten çok düşük heyecan sıfır!
    koskoca galatasaray takımını tek başına yönetebileceğin bir yer değil! burası rizespor veya iran'da azerbaycan'da çalıştırdığın 2.lig takımı değil ! takımın koşu mesafeleri ve fizik düzeyleri hep düşük!
    kaç aydır uğraşıyoruz diyor ama takımda gıdım ilerleme görülmüyor.
    takımın puan'a ve skor'a ihtiyacı olduğu maçlarda 6-7 stoperle maça çıkmak ahmaklıktan başka birşey değil! kimse taktikten falan bahsetmesin. teknik direktör olduğun takım galatasaray!

    birde basın tarafından sürekli pohpohlanması,çok büyük başarıları varmış gibi ,çok kupa kazanmış ve çok büyük takımları çalıştırmış gibi gösterilmesini,hiç bir zaman tercihleri eleştirilmemesini kalkan olarak taraftara kullandı.
    istifa etmesi ve yönetimin bunu kabul görmesi gerçekten hepimiz için hayırlı olur.
    kendisininde sadece bir balondan ibaret olduğunu ve televizyonlarda futbolun duayeni gibi yaptığı yorumlara çocukların bile inanmayacağını anlamıştır umarım!
App Store'dan indirin Google Play'den alın