• 14434
    ffp meselesi hallolmadığı sürece önümüzdeki iki sezon beşiktaş ve fenerbahçe ile başat mücadele edebileceğini zannetmediğim takım.

    bu takımın şampiyonluk yarışı içerisine girebilmesi için iyi bir teknik direktörün yanı sıra ciddi bir transfer hamlesi de yapması gerekiyor. elden çıkarılması gereken futbolcular ve onların yerine gelecek futbolcular için ciddi paralar harcamamız gerekebilir. burak yılmaz'ı çin ligine satmamıza benzer işler olacaksa başka tabi ancak kadromuzda bulunan futbolculara bakınca o da zor görünüyor. iki üç futbolcu dışında transferiyle para kazanabileceğimiz futbolcu pek yok. zaten o iki üç futbolcuyu da satarsak vasat durumda olan takım iyice dibe vuracaktır.

    önümüzdeki bir kaç sezon çok zor geçecek gibi geliyor bana. ne olursa olsun, nasıl bir futbolcu kadrosu kurulursa kurulsun bu işten en az hasarla kurtulmamızın en kolay yolu takımın başına hakkaniyetli, kayırmacı olmayan, rekabetçi, gençlere önem veren ve iyi bir teknik direktör getirmektir diye düşünüyorum. en kötü önümüzdeki yıllar için sağlam bir temel atmış oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın