resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 2129
    bu adam geleli 21 maç olmuş en son deplasman galibiyetimizi hamza hamzaoğlu döneminde yaşamışız. o da zor bir deplasman olan istanbul başakşehir. şu an bizi içerde bile yenebilirler öyle düşünüyorum.

    bu adam takımı ayağa kaldırmak için gelmedi mi? sislerden bulvarlardan bahçıvanlıktan filan bahsetti. rakipler nefesimizi hissedecek dedi. tam da bizim istediğimiz duymak istediğimiz şeyleri söyledi.

    sonra takım rezil hale geldi. konuşmayı bilmiyor diye hoca kovduk, bileni geldi o da takımın tabiri caizze içine etti.

    bu rüzgarlar bitti tabi. artık takımı saydırmaya başladı. kalitesi altına düşen futbolcular var. kendini vermeyenler var. kadro kısıtlı. fikstür böyle. hakem bizi doğradılara başladı.

    sen o takımı dirilt diye getirdiler zaten seni. sende ilk defa hazır bir takıma gelmedin. herkes senden büyük mustafa hadi hocalığını şimdi göster dedi. sende madara oluyorsun. günden güne daha beter olacaksın. sonun her takımda büyük başarılar kazanan dünyanın en büyük kulüplerinde çalışıp tüm kupaları süpüren van gaal gibi olacak. onun da kariyeri hüsranla bitecek. tıpkı senin gibi.

    sen oyunculardan verim al diye getirdiler. o bu sene top oynamayan paragöz yasin'den. herkesin hala bel bağladığı emre çolaktan, jose'den, semih kaya'dan vs. yani her oyuncudan. verim al performansını yükselt diye getirdiler. nasıl geçen sene rezil oynayan topçular yeni yönetim ve yeni antrenör sayesinde ayaklandı 4. yıldızı aldı. sen de gel bu takımı yeniden dirilt dediler sana. sen ruh halin gibi bir takıma dönüştürdün. nasıl şenol güneş türk oyuncuları parlatır her oyuncudan yüksek verim alır. sonra o adamlar büyük kulüplere filan gider. senden bunu istediler en azından kendi takımımız için.

    vallahi ben futbolcu olsam bu adamı idmanda görsem, hayattan soğurum. çünkü adamda bitmişlik, bezginlik var. lig tv kameraları gösteriyor adama acıyasım geliyor çünkü kenarda yardım bekleyen bir ihtiyar var sanki. yardımcın yok o ayrı dava zaten. antrenörler sağlık ekibi, yardımcı hocalar, analizciler, kondisyonelerler, doktorlarıyla filan 10-15 kişilik ekiple kulübe gelir. sen geldin yabancı bir kondisyonerle.

    fazla uzatmayalım. türkiye'de duyduğumuz bir klişe var. takım onun takımı değil. sanki kadroyu o kurdu sezon başı. yıllardır bu yalanı gazetelerde, tv'lerde insanlara yedirirler.

    galatasaray yılda 2-3 hoca değiştirebilen basiretsiz bir kulüp. her gelen hoca kendi takımını kursa. yandı gülüm keten helva. içinden çıkılmaz bir hal alır.

    e beşiktaş'ı şenol güneş mi kurdu. geçen sene ki kadroya geldi. daha iyi top oynatıyor. sende bunun için geldin ey kurt hoca. takımı daha iyi oynat diye.

    hücümda sıkıntılarımız var diyorsun da. bu takımın sen gelmeden önce hücümda hiç bir sıkıntısı yoktu. çok gol giyordu ama tüm istatistiklerde en öndeydi. en çok poziyona giren deli gibi şut çeken takımdı.

    adam çıkıyor diyor ki geldiğimiz günden beri yan top çalışıyoruz, görüyoruz nasıl çalıştığınızı, takım her maç yan toptan gol yiyor. yemese bile adamlar her topa çıkıp vuruyor. muslera bile toplara yanlış çıkıp kademe hatası yapabiliyor.

    ey denizli aklın varsa git. bizi de daha fazla mahçup duruma düşürme. görünen köy kılavuz istemez. bu takımdan da senden de bir halt olmayacağı belli. bu saatten sonra istediğin kadar yardımcı da getirsen, yine medyaya süper konuşmalar yapsan bir cacık olmaz.

    çünkü galatasaray'ın elinde hedef kalmadı. ben geçmişinde ki başarılarından bahsetmiyorum. geçmiş geçmişte kaldı. sen şimdi kötüsün ve ilerde iyi olabilecek bir ışık vermiyorsun.

    70 yaşında ki adam maç sonu çocuk gibi bahaneler uyduruyor. inanamıyorum.

    gelmeseydin. gelmeseydin. kariyerimi yakarım demeseydin. lafla peynir gemisi yürümüyor be hacı abi.

    düşünün adam sabri'yi gizli forvet oynatarak verim almaya çalışıyor. şapkadan tavşan çıkarırım filan zannediyor. rakipler bunu yer diyor. artık futbol takımı oyunu be hoca. 11 hücum 11 defans. sen takımı takıp yap. çıkıp her maç yeni şeyler deneyeceğiz futbolcuları başka mevkilerde kullanacağız diyorsun.

    çok doluyum beyler. gerekirse bu adam için sabaha kadar yazabilirim.

    edit: http://www.sabah.com.tr/...ulan-mustafa-denizli hıncal uluç'ta az çok bizlere tercüman olmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın