• 14423
    fatura ortada , masanın uzerinde. dun muslera son dakikada yatarak topu celmese gene 4 gol yiyip geri donecektik. 2 senedir avrupa takımları "git duzgun bir takım ol oyle gel karsıma" diye bagırıyor. 20-21 yas ortalamasına sahip anderlecht bebeleri sana kendi sahanda takım olarak futbol oynama dersi veriyor. millet dunku lazio gibi 40 metrede top oynuyor, topu ayagına aldıgında sıkıntıdan patlıyorsun her yer lazio'lu kaynıyor, dusunme fırsatın olmuyor. tac atısın bile 30 saniye suruyor, baskı nedeni ile gobege atıp, kaptırıp kontra yiyorsun.

    bizde ileri ucla defans arası 70 metre. defans forvete yaklasamıyor, o kabiliyeti yok, herkes basit pas hatası yapıyor topla cıkarken, oyun bilgileri eksik, o yuzden oyunun belli bir bolumunda bir 5-10 dakka bile karsı sahada top oynuyamıyoruz. forvet ise defansa yaklasamıyor cunku onlar agam , pasam. cok kosamazlar , mesafe daraltamazlar , birinin sol ayagı iyi , biri yıldız, digerleri zaten o bilincte degil.

    bunun faturası 2 yıldır , 4'er golle kesilip elimize veriliyor. bu hafta antep'te, ya da ztk'da bireysel performansa dayalı goller atarız , gunu kurtarır, goygoya devam ederiz kaldıgımız yerden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın