• 14412
    muslera dışında hiçbir oyuncunun kazandığı parayı hakettiğine inanmadığım takım.

    örneğin sabri'nin, umut'un, selçuk'un aldığı maaşlar ne kadar fazlaysa sneijder'in de aldığı maaş fazladır. özellikle ülkedeki vergi oranını düşününce.

    hali hazırda galatasaray'ın hiçbir oyuncuya 5 milyon euro verme lüksü olduğuna inanmıyorum. selçuk gibi bir vasata 3 milyon, umut gibi bi' kepazeye 1.7 ve sabri gibi vadesini yıllar önce doldurmuş bir veterana 1.8 milyon euro ödeme lüksü hiç olmadığı gibi.

    denayer, carole gibi belli bir seviyesi olan oyuncular alındı bu takıma. 500, 600 bin euro maaşlarla paşa paşa oynuyorlar. olması gereken de bu benim için.

    söylemesi zor ama bu konuda örnek alınacak kulüp kesinlikle beşiktaş'tır. mario gomez dışında 1.5 milyon euro'dan fazla kazanan 1 tane oyuncuları var o da quaresma. 1.750 alıyor. onun dışındakilerin hepsi 1.500'den aşağıda. örneğin özellikle bu sene imrenek izlediğimiz atiba'nın maaşı sadece 1 milyon euroyken 30 yaşında kariyerinde ilk kez bir büyük takımda forma giyen dünya sikine minare götüne takılan donk'a bile 1.5 veriyoruz.

    isimleri, kariyerleri ve yetenekleriyle tabiki yıldız oyuncularımız en yüksek maaşları alacaklar ancak bu para 5 milyon euro olmamalı. tıpkı vasatların kesinlikle 3, 1.8 ve 1.7 almamaları gerektiği gibi.

    dip not; son 14 avrupa kupası maçında 1, son 20 şampiyonlar ligi maçında sadece 3 galibiyet almış takım. bu ayıp size yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın