• 5070
    bir kısmından tiksindiğim taraftardır. evet bildiğin o formayı çıkarmaları için para bile verebilirim. siz vurmadan önce hemen bir örnek ile açıklayayım.

    bazıları vardır dürüstlük namına ne yapacağını bilmez. sadece medyanın gazıyla hareket etmeye bayılır. örneğin benim bir müdürüm vardı adam galatasaraylıydı ama adnan polatçıydı. etrafımızdaki herkes fanatik fenerbahçeliydi. bildiğin kör fenerliler olur ya 800 sayfa kanıt ver fener tertemizdir galatasaray için kanıt verme galatasaray suçludur. ha işte onlardan. bir gün muhabbet esnasında ki o zaman aziz yıldırım hapisteydi ya da yeni çıkmıştı. aziz yıldırımın birkaç kere atatürkü ağzına alması o kadar hoşuna gitmişti ki aziz yıldırımcı olmuştu. fenerliler de tabi gazlıyor şöyle de böyle de. ben se diyorum bak yarın pişman olacaksın ben bunların kemiğini biliyorum. tabi ki iplemedi. sermaye arttırımında tüyü bitmemiş yetim hakkı diye ağlayan fenerlilerle aynı taraftaydı. unuttuğu bir şey vardı tabi fenerliler öyle bir şey yapsaydı o muhalefet ilk sıradan arkalarına geçeceğini kestiremiyordu tabi.

    sonra ne mi oldu. boy boy sayfalarca recep tayyip erdoğan'a siyasi partilere belediye başkanlarına teşekkür metinleri süsledi gazeteleri. ben tabi çıktı aldım götürdüm masasına işte dedim bu senin savunduğun adalet istediğin insanlar. adaleti bildiğin adamlara peşkeş çektiler.

    bir diğeri de gezi olaylarından dolayı beşiktaş sempatizanı olan taraftarlar. geziyi desteklersin ya da desteklemezsin benim umrumda değil. ben bile hala spora siyaset bulaşmasaydı * şu an bambaşka bir türkiye futbolu olacağını düşünenlerdenim. ama sırf geziye destek verdi diye bir çok taraftarımız bildiğin beşiktaş sempatizanı oldu . sonra ne mi oldu açtılar beşiktaş maçlarını izlerken kendi takımlarına ana avrat her maç küfürlerin düz gittiğini gördüler. kendi takımları o stadyumdayken ırkçı saldırıya mı uğramadı sahaya taraftarlar mı girmedi falan. ama evet çarşı geziye destek verdi ve benim takımıma benim efsaneme * ana avrat sövme hakkı var. siz böyle olun ya. süpersiniz ama biz siyasi görüşümüzden dolayı sevdiğimiz kulüpten uzaklaşmadık. senin ana taraftar grubun senin karşıt görüşün olabilir. ben onlarla kendimi aynı taraftan görmüyorum aynı şeyleri düşünmüyorum. ama ne yapayım gidip de takımıma her maç ana avrat söven işi gücü benim takımım olan taraftara da siz süpersiniz übersiniz çekmem.

    inşallah gün gelir de 25 milyon karma taraftar yerine 10 milyon kemik taraftarımız olur ama iyi günde kötü günde yönetimi de taraftar grubu da ne olursa olsun kendi çizgisinden ayrılmadan desteklemeye devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın