• 197
    öncelikle umuta yapılanın penaltı olduğu kanısındayım. hatta bu kadar tartışılacağını zannetmiyordum.

    ilk yarı trabzon lehine verilen penaltıya gelirsek ise penaltı değil. erkan koray'ı görünce hemen bir çalım atmaya çalışıyor ve dengesini kaybediyor. yine de hakeme burada bir şey diyemem zira pozisyonu ilk gördüğümde penaltı zannettim.

    marko marin ve sabri'nin bir pozisyonu var. o sırada televizyona bakamamıştım ve ağır çekimde gördüm. sırf ağır çekimden karar vermek bana göre hatalı bir yaklaşım olsa da sabri marko marin'i itiyor. özetten bakınca bir daha yazacağım ama zannediyorum penaltı verilmeliydi.

    hakan balta'nın elle oynadığı bir pozisyon var. bana göre penaltı değil. o tür kaymalarda doğal pozisyon başka bir konum değil bana göre. 40 defa olsa 39 defa o tarz ellere ben elle oynama vermem. o 1'inde ise iyice düşünmem gerekir. bana göre saçmalık.

    bir çırpıda aklıma gelenler bunlar. asıl ben kartlardan bahsetmek istiyorum ancak şunu söylemem gerekiyor. ceju bir pozisyonda taban göstermiş diyorlar, hatırlamıyorum yorum yapamayacağım.

    4 kırmızı çıktı maçta.

    öncelikle cavanda'dan başlayayım. eğer o penaltıya kırmızı kart verecekse %100 gol pozisyonunun engelinden vermiştir herhalde.

    edit: kırmızı kart cavanda'nın itirazını yaparken ki davranışından yemiş belli.

    salih bir protesto yaptı, yapsın da. haklı olduğuna inanıyor. ama bir karşılığı var ve atılmalıydı.

    aykut'a gelirsek 2. sarı doğru. ilk sarıyı hatırlamıyorum.

    ilk atılan oyuncuya gelirsek orada tartışmak gerek.

    edit: belirtmeyi unutmuşum. özeti izledikten sonra bir daha entryi yenileyeceğim. bakalım aklımda kalanla özettekiler ne kadar uyumlu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın