• 182
    panathinaikos'a da aynı tarife uygulandı.

    -baros sen o golü attıktan, harika asistini yaptıktan sonra geri kalanları kaçır istersen. mühim değil.

    -mehmet topal kendini büyük bir takıma karşı oynadığı maçta toparladı. özellikle pas hatası yapmadı ve önceki maçlarda olduğu gibi kolay kolay top kaptırmadı. bunların da yanında saha da başka bir defansif orta saha olan mustafa sarp varken ileri dikine paslar vererek ayhan akman'ı aratmadı.

    -bu kaçıncı emre güngör'ün sahayı 10-15. dakikalarda terk etmesi! 15. dakikada kenara geliyor, bir kaç hafta oynamıyor, sonra ilk bulduğu fırsatlarda yine aynı sahne. değişik bir sakatlığı olsa gerek. hiç normal durmuyor.

    -gelirken aşırtma gol yiyor dediler ama yediği aşırtma golden çok daha fazlasını libero gibi oyunu sayesinde kurtaracağını beşiktaş maçından sonra bu maçta da gösterdi. tek maçla yorum yapılınca böyle yanılırlar tabi.

    -rakibe bazı pozisyonlar verilmesi çok fazla yanıltmamalı. barcelona gibi istisnalar haricinde dünyanın her yerinde önde olan takım daha rahat futbol oynadığından rakip pozisyon bulabilir. bu pozisyonları gol yapamadıkça da aynı durum korunduğundan bu da yeni pozisyonlara kapıyı açıyor haliyle. çok fazla kafaya takmamak gerek. belki takılaması gereken önde iken topu ayakta uzun süre kontrollü tutamamak olsa gerek. bence galatasaray'ın üstünde durması gereken bu.

    grup liderliği yolunda en büyük adım atılmış oldu. sturm graz'ı deplasmanda yenen dinamo bükreş'e dikkat edilirse galatasaray bu gruptan rahatlıkla lider çıkacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın