• 14389
    sezon ortasında toparlama ihtimali yüksek bir teknik direktörü kovması için dursun otelcisinin eline maşa veren şımarık galatasaray taraftarı futbol takımını soktuğu bu tabloya bakıp bakıp gururlanabilir.

    hatta bu taraftar bunu da yapmaz. her gün gelir bu sözlüğe şu oyuncu neden oynamadı, şu rakamlarla neden oynamadık tarzı her dakika futboldan zimbabwe kadar uzak, salak sulak, birsürü entry döşer. durun, artırıyorum. bu taraftar gider maçı götüyle izler ve sonra oyuncu başlıklarının altına toplanıp tek tek saldırır. olmayan oyun anlayışını tek tek oyuncularda arar. daha bitmedi. bu taraftar sezon başı kondisyonu diye ağlar durur, deplasmanda hamza baştayken fener'e fizik olarak son dakikalarda nasıl üstün geldiğimizi hemen unutur. köylü diye nitelendirdiğiniz hamza'ya toparlaması için şans vermediniz sonra takım köy takımına döndü. yapıcılık sıfır bu adamlarda, ancak küfretmeyi bilirsiniz.

    bu küfür taraftarına göre ya hamzacısındır ya da değilsindir zaten. genel resmi görmekten aciz heriflerin dursun otelcisi gibi ancak çay ocağı yönetebilecek adamların eline koz verebiliyor olması çok trajikomik bir olay.

    küfür taraftarı da ancak böyle küfür gibi bir sezon hakeder zaten, başka bir şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın