• 236
    fenerbahçe şampiyon olursa pereira seneye de takımın başında kalır. çift ön liberolu kısır sistemle oynamaya devam eder, göreve başladığı 1998'den bu yana sadece bir kez peşpeşe şampiyonluk yaşayabilmiş aziz yıldırım ne yapar eder yine işleyen düzeni bozar. kısacası 2016-17 şampiyonu büyük ihtimalle fenerbahçe olamaz.

    beşiktaş şampiyon olursa beşiktaşlılar görmemiş gibi sevinir (gerçekten de görmediler), ertesi sezon yeni statları her maç full çeker. fikret orman oğuzhan'ı töre'yi okutup üç kuruşa f/p oranı yüksek adamlar alır. şenol güneş büyük ihtimalle takımın başında kalır, her zaman olduğu gibi avrupa'dan elenebileceği ilk fırsatta elenip tamamen lige konsantre olur. kaleci hariç her futbolcunun ölümüne oynadığı oyun sistemi devam eder. kısacası aziz yıldırım devreye girmezse beşiktaş yine malı götürür muhtelemen.

    bence birinci ihtimal daha iyi. beşiktaş şimdi fırlarsa sonra onları yakalayıp geçmemiz gerçekten zor olabilir. şenol güneş yıllardır şampiyon olmak arzusuyla yanıp tutuşuyor, tadını aldı mı bırakmaz maazallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın