resim
Lionel Jules Carole
Takım:Kayserispor
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 716
    mustafa denizli'nin köhne oyun anlayışı nedeniyle 18 şubat 2016 galatasaray lazio maçında oyundan alınan sol bek oyuncumuzdur carole.

    şu anda galatasaray'da sol bek oynayabilecek tek oyuncudur. hızlı ve hava toplarında etkilidir. dünkü oyunda da muslera, denayer ve sneijder ile birlikte takımın en iyilerindendi. ama denizli ne yaptı gitti carole'u oyundan aldı.

    maçı tekrar izleyin. attığımız golden sonra selçuk ve sabri'yi takip edin.

    en az 20 dakika sabri'nin ayağına top değmiyor. oyundan alınıncaya kadar da iki üç kez topla buluşuyor fakat etkisiz kalıyor. ama gol attığı için bunların hiçbiri görülmüyor.

    selçuk ise golden sonra abartısız bütün topları ya kaptırdı ya da geriye ve yana oynadı. olumlu tek bir pası ya da bindirmesi yok. ama adı selçuk olduğundan dokunulmazlığı vardı.

    şahsen sabri'yi değiştirip yerine olcan ya da yasin'i alır diye düşünürken bir de baktım değişiklik tabelasında carole'ün forma numarası yanıyor. :(

    selçuk'u oyundan alamayacağını biliyordum. hiç olmazsa ikimci değişiklikte sabri'yi alır da yasin'i sol kanada koyar diye ümit ederken sabri umut değişikliği ile bir kez daha saçmaladı. daha sonra da sneijder'i oyundan alarak aklınca taraftara ve sneijder'e ayar ve de mesaj verdi. tabi taraftardan anında cevabını aldı.

    şunu unutmayın. galatasaray taraftarını hiç kimse kandıramaz. dünyada futbolu en iyi takip eden, en iyi bilen taraftar gurubudur bu taraftar. denizli'ye tavsiyem efendice bırakması. bundan sonra barındırmaz bu taraftar kendisini. bizden söylemesi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın