resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1932
    takımı sabote eden eski spor yorumcusu. bilerek yaptığını düşünüyorum, gerek açıklamalarını, gerek takımla ilgili verdiği kararları. istedikleri yapılmayınca küstü ve gitmek için zorluyor işte. tazminatımı alır çekilirim diye. geldiğinde fıldır fıldırdı. belki hedefleri olarak geldi, adamı o konuda karalamak istemiyorum. 11 maçta 3 galibiyet alan ve o 11 maçta top oynatamayan antrenörde bir sorun vardır.

    ayrıca, kişisel birşeyler yazmak istiyorum. sözlüğe yazar olalı 1 sene oldu galiba. 1 kere küfür yazdım ceza aldım ki orada hatalıyım, dikkat etmedim belki de lakin geri kalan 2 cezamı hamza beye yazdıklarım yüzünden aldım. ne küfrettim ne bişey. hakaret sebebiyle aldım cezalarımı ve benim yazdıklarımdan daha beterlerini okudum sözlükte. neyse geçmişte kalsın, hatam olmuşsa affola. uzun bir süre ceza almamam gerekiyor yoksa pilot edilicem.

    lakin bu adam bozdurucak heralde. hamza beyden daha kötü olmamalı sporu seven birisi. ben dibi o adamla gördüm. konuşmaları, kadrosu, hamleleri falan felaketti bence. ama bu adam gerçekten çok zorluyor. taraftar pert olmuş durumda artık. 10-11 senesinde gerçekten adam yoktu yani. ama bu sene o kadar kötü değil. evet kötüyüz. tarihimizin en kötü forvetini izlemek zorundayız her maç. ama kaliteli ayaklar var takımda. o kadar eleştirilen hamza bey gol attırıyordu bir şekilde. gol yemeye çözüm bulamamıştı çünkü kurduğu takım yanlıştı en baştan.

    mustafa beyin iyi yaptığı bir tek şey yok. hucüm, savunma, kompakt oyun. yok yani. hakan taşıyan alkollü çıktığı programda napıyoruz ki biz demişti. bende mustafa bey'e soruyorum: napıyoruz ki biz mustafa bey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın