resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3576
    bruma 2016'nın ekim ayının sonunda yirmi iki yaşında olacak. önünde futbol oynayabileceği tam on iki yıl var. hızı ve topla adam geçme özelliği çok iyi. pas-şut tercihlerinde hata yapıyor ki bunlar oynadıkça giderilebilecek hatalar.

    örneğin bir şenol güneş'in eline verin bruma'yı iki yıl içinde bir dünya yıldızına çevirsin. bunda hiç tereddütüm yoktur. beyinsiz vs. eleştirilerine katılmıyorum. onun yaşında iken ronaldo'da aynıydı. sir alex ferguson ona top kontrolü ve hızlı driplingi öğretene kadar iki yıl geçti.

    bruma, ronaldo olabilir mi? bu soruya şu anda cevap verilemez. ancak iyi bir teknik direktörün elinde çok iyi bir futbolcu olacağı kuşkusuz. bunları keşfetmese b. dortmund bruma'ya talip olmazdı.

    ben bruma'nın aleyhinde yazanların, ya galatasaray'ın bir yıldız kazanmasını istemeyenler ya da genç, sabırsız ve tecrübesiz kişiler olduğunu düşünüyorum. art niyetliler için söylüyorum. bruma galatasaray'da değil de b. dortmund'da yıldız olursa sizin elinize ne geçecek?

    bruma için yazdıklarımın aynısı telles için de geçerli.

    kısacası bruma ve telles'in geri dönmesini çok isterim. tabi onları işleyecek bir hoca'nın da takımımıza gelmesini dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın