resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3573
    satılması taraftarı değilim seneye iyi bir hocayla birlikte kesinlikle galatasaray'da olmalıdır. oyun zekası gelişmemiştir doğru ama bu sadece oyun zekasıyla alakalı bir durum değil daha çocuksu, olgunlaşmamış bir karakter olmasından belki de yaşından kaynaklı. bu sene ispanya edindiği tecrübe zekasına, algısına olumlu anlamda tesir edecektir.

    şenol güneş'in parlattığı yerli oyuncunun sayısı belli değil. simone arda turan'ı barcelona seviyesinde işlemiş bir hoca. özetle oyuncular önce kendi istekleriyle sonra hocayla kazanılır. arda turan ispanya'ya yeni gittiğinde doğru düzgün bir altyapı eğitimi almadığından şikayet ediyordu haklıdır da. bruma olsun rodriguez olsun bunların iyi kötü bir altyapı eğitimi var, belli ki yetenekleri de var. öncelikle kendileri çalışacak, kendileri isteyecek sonra iyi bir hoca bu oyuncuları işleyecek. zaten ne kaybeder galatasaray vermiş 14 milyon euro'yu. bu sene tutarsın takımda belki oyuncu patlama yapar yapamazsa bu paralar olmasa da elbet yine satarsın.

    galatasaray'ın artık yıldız oyuncu getirme şansı yok. orta kalite yabancı futbolcular bile çin'de avrupa'da kazandığının üç, dört misli para kazanıyorlar sen hangi paraya ikna edip getireceksin bu adamları. yani galatasaray gençleşmek mecburiyetinde. telles, linnes, bruma, rodriguez, sinan, koray ileride bu takımın yıldızı olabilecek oyuncular yeter ki doğru hoca bulunsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın