• 57
    burak bizle geçirdiği 3.5 sezonda 2 şampiyonluk, 2 türkiye kupası, 2 türkiye süper kupası, şampiyonlar ligi çeyrek finali, şampiyonlar ligi son 16 görmüştür de yahu o lig kupalarından biri muslera olmasaydı asla kazanılamayacak olan geçen sezonki lig kupası değil mi ya? ne bileyim taraflı tarafsız herkes bunu söylüyor da. bakıyorum şimdi burak'a mal edilmiş.

    ayrıca baros da lincoln, arda, kewell ile düzenli oynadığı sezon gol krallığını almış, ligi sallamıştı. takımın geri kalanı ne haldeydi onu da hatırlıyor musunuz peki? ortasahası, defansı kalecisi kimlerdi bu takımın? ayhanlar, barışlar, ali turanlar, leo francolar, aykutlar, servetler, mustafa sarplar, emre güngörler vs. tam bir toplama takım. üstü tophane, altı şişhane. teknik direktörler, skibbe, bülent korkmaz, hagi, rijkaard *(u: şu an nerede kendisi?) ayrıca lincoln bir sezon sonra takımdan ayrıldı. milan baros sakatlandı. dolayısıyla ortaya atılan keita ve kewell ile ne kadar düzenli oynayabilmiş baros? keita'nın olduğu sezonun büyük kısmında baros zaten sakattı. sakatken, dolayısıyla oynamıyorken nasıl kupa kazansındı? he sonra keita da bir sene sonra ayrıldı. adam o çok övdüğünüz kanatlar ve oyun kurucularla doğru düzgün oynama fırsatı bile bulmamış be kimi kandırıyorsunuz siz?

    bir defa olsun dürüst olun kardeşim. ben burak'ı çok seviyorum. o yüzden bence burak daha iyi de. anlayayım. ama kalkıp da saçma sapan şeyleri kıyaslayıp da baaak benim burak'ın ne kadar başarılı baros ise bir halt kazanamamış deme. sanırsın aynı şartlarda oynamışlar da bireysel olarak kıyaslayıp direkt sonuca ulaşmaya çalışıyorsun. sen o dönemi de bu dönemi de biliyorsun. kıyas tutar mı allah aşkına. dürüst ol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın