• 219
    galatasaray'ın yarıştan kopmasıyla şampiyonluk yarışı fenerbahçe ve beşiktaş arasında geçiyor. şimdi akıllarda 2 tane soru var:

    1_fenerbahçe mi şampiyon olsun?
    2_beşiktaş mı şampiyon olsun?

    şimdi birinci sorunun cevabına gelirsek, fenerbahçe'nin hali hazırda 19 şampiyonluğu bulunuyor ve geçen sezon galasaray'ın dördüncü yıldızı takmasıyla adamlar sezon başlangıcında tam 70 milyon euroluk transfer harcamasında bulundular. şampiyon olamamaları halinde süper lig+şampiyonlar ligi gelirlerinden olacaklar. çünkü bizim ligde 2. olan takımın şampiyonlar ligi ön elemesini geçecek taşşağı yok bunu kabul edelim. bu durumda bunları mali kriz bekleyebilir.

    bir de aziz yıldırım var tabi. antalyaspor maçı sonrası galatasaray ile ilgili sert açıklamaları feneri desteklememek için güzel bir sebep daha oluşturuyor.

    ikinci soruya gelirsek, beşiktaş türkiye'de herkesin sempati duyduğu güzel bir takım oluşturdu. gerek yönetiminin yapıcı açıklamaları gerek beşiktaş futbol takımının süper ligin o vasat standartlarının üzerinde futbol oynaması falan bunlar güzel şeyler. ancak bunlarla ilgili bir de sıkıntı var ki o da beşiktaş taraftarı...

    vodafone arenanın açılmasıyla birlikte dünyaya diz çöktürüp tövbe ettireceklerine inanan mı dersin? art arda şampiyon olacağını düşünen mi dersin vs. hepsinden var. ayrıca bu adamlar ne hikmetse maçlarında şampiyonluk için çekiştikleri fenerbahçe ile tek kelime olumsuz tezahurat yapmaz iken sırf galatasaray'a söverler. herkesin derdi biz olmuşuz beyler :( bir de acayip romatik bunlar; kartal yüksek uçar, kalp kalp kalp, beşiktaşk.... özetlersem beşiktaş'ın da taraftarı çok antipatik. yıllardır gaza gelip şampiyon olamıyorlar fakat şampiyon olandan daha fazla konuşuyorlar.

    genel olarak bir özet çıkaracak olursam; ikisi de olmasın :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın