• 5039
    ne yaparsan yapsın galatasaray'ın gerçekten sahibi olamayacak taraftarlardır. sadece 50 bin kişiyi 5000 liradan üye yapsalar ne ffp kalır ne ekonomik kriz. ama yemiyor işte. yapamıyorlar aga. tesislerden sadece liseliler yararlansın diye şu kulübü sokmayacakları rezillik yok. sebebi de bu lise zihniyeti. bu zihniyete de iki çift lafım var.

    ulan koskoca galatasaray için 40-50 milyon € para mı amk ? o kadar taraftarınız var, şu potansiyeli kullanamıyorsunuz, birilerini zengin etmek için kulübün içine ediyorsunuz, sonra kulüp her batağa saplandığında "yetiş taraftar, zaman birlik beraberlik zamanı." lan damcık, zor zamanlarda imdat istediğin taraftarı normal zamanda neden dışlıyorsun.

    şu kadar milyon taraftarımız var diyorsunuz. kaç tanesi galatasaray lisesi mezunu. galatasaray'ı yüreğinde hisseden 10 tane taraftar şu kulübü 3 yılda 0 borca getirmesin ben de bir şey bilmiyorum.

    ama siktir et. onlar batıracak, taraftar çıkarmak için elindeki 3-5 kuruşu kulüp için harcayacak. "tek bilek tek yürek"miş. sizin bileğinize çarpayım. yüreksizler. . .
App Store'dan indirin Google Play'den alın