• 157
    şimdi asıl amaç galatasaray'ı uefa'nın muhtemel cezasından kurtarmak veya en hafif ceza olanını almasını sağlamak ve daha sonraki denetimlerde de tekrar cezai durum teşkil etmeyecek seviyerde bir finansal yıl geçirmek.

    yani ilk seviye acil olarak bu senenin zararını düşürmek. bu nasıl olur adam satarak. burak gitti allah razı olsun, yasin? selçuk? diğer adımlar olsa işimize yarar bunlar.

    ikinci adım da periodik yüklerden kurtulmak veya azaltmak. hamit'in sözleşme bitiyor, sabri'nin bitiyor, umut'un ki uzadı ama ya 500 bin tl'ye falan indirilmeli ya da birşekilde anlaşılıp serbest bırakılmalı, selçuk'dan indirim istenmeli gönderilebiliyorsa da satılmalı, yasin gönderilememişse satılmalı, bruma ve telles opsiyonları kullanılmamışsa takımda tutulmalı, çok kazanmıyorlar ve şuan ihtiyacımız olan adamlar ayrıca transfer yapapama stresi yaşatmazlar, tarık'a ve cemali'ye hiç değinmedim ama değinecek de birşey yok o adamları elden çıkartabileceğimizi sanmıyorum o adamlar bizim anıtımız olacak her baktığımızda bu günleri anacağız ve sözleşmelerinin bitiş tarihi bizim krizden çıktığımız gün olacak, semih maaşı birşey değil ama adamı gördüğümde canlanan şey başka birşey bu adamı ben görmek istemiyorum bana galatasaray'ın geleceği gibi gelirdi çünkü iyi çalışır ve boş işlerle uğraşmazdı ama artık az çalışıp boş beleş işlerle uğraşıyor. bunlar da periodik masraflarımızın azaltılması için kesinlikle gereklidir.

    mali krizden çıkmayı en hızlı şekilde yapabilecek şey iki şeyin kombinasyonudur. birincisi yukarıda saydığım periodik masrafları kısmayı da içine alan doğru transfer ve taraftarın stadı doldurması. bilet fiyatları düşük de olsa yüksek de olsa stadı dolan takım mali krizde olmaz kafamdaki sebepleri yazacak kadar vaktim yok ama hepinizin aşağı yukarı bildiği şeyler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın