resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 5394
    mahalletakimi isimli yazarın dönüşünden payına düşeni almış. bu abimizin yerin dibine sokmadığı bir tane adam var mı bilmiyorum...

    kimmiş yahu bu (taffarel hariç) muslera'dan büyük kaleci olup da galatasaray'ın kalesini koruyan? muslera gibi piyasa değeri, popülaritesi ve top kurtarma yüzdesi yüksek olan kaç tane kaleci geldi galatasaray'a? geldi de biz mi görmedik? hayrettin mi? simovic mi? orkun, aykut filan mı? yoksa de sanctis mi? aşırtma gollerin efendisi leo mu?

    yahu kardeşim bu taraftar mondragon zamanında sosyal medya kullansa ne olacaktı allah bilir. muslera gibi topu oyuna sokan kaç tane kalecisi oldu galatasaray'ın? mondragon'un hiç beceremediği iş mesela bu. bu mondragon'u kötü kaleci yapmıyor ama muslera'yı öne çıkarıyor.

    hasta oluyorum böyle "benim yaşım büyük benim gördüklerimi görmediniz" triplerine. neyi görmedik yahu? "burak forvet mi? selçuk lider mi? sinan mı genç yıldız? chedjou mu iyi stoper?" filan deseniz anlayacağım da muslera'ya dil uzatmak ne yahu. maçlarda rakiplerimizin girdiği her pozisyon bizim için gol tehlikesi. çünkü ne kadar beğenmesek de italyanlardan sonra bu takımın başına gelen hamzaoğlu ve denizli'nin bir defans anlayışı yok. prandelli zamanında dörder gol yiyorduk da bu adamın elindeki defans oyuncuları hakan, chedjou ve semih'ten ibaretti. yanlarında da tarık çamdal, veysel sarı filan oynuyordu.

    hamza hoca ve mustafa hoca bir tane duran top organizasyonu çalıştırdı mı acaba şu takıma merak ediyorum? bütün duran toplar kalemizde tehlike. alan savunması yapmıyor yahu takım, adam adama duran top savunması mı olur? fatih terim'in bile alan savunması yaptırdığı bir takımdan bahsediyoruz.

    dedim ya rakiplerimizin girdiği her pozisyon bizim için gol tehlikesi. çünkü böyle bir defans hattına rağmen top kurtarma yüzdesi çok yüksek muslera'nın. hatta şampiyonlar liginde birinci oldu kurtarış yüzdesinde. allah çarpar be, ayıp.

    eleştirmek başka, yerin dibine sokmak başka şey.

    kim yahu bu muslera'nın büyük kaleciden sayılmadığı takımın o "büyük kalecileri"?
App Store'dan indirin Google Play'den alın