resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 1759
    su anki yonetimiyle devam ettigi her ay galatasaray'i daha da geriye goturuyor, goturecek. futbol yonetimi tamamen bir felaket.

    - grosskreutz rezaleti
    - melo'nun gidecegi kabak gibi ortadayken tum transfer sezonu bir takviye yapmamak
    - jose rodriguez, jem karacan gibi garip transferler
    - cuneyt tanman'in gelisi, sonra 1 ay sonrasinda ayrilisi
    - sabri'nin kontratinin miktari, sonra yol yarisinda kontratin son senesinin iptali
    - burak yilmaz'i satilmasi gereken zamanda iyi teklifler de gelmisken takimda tutup, sonra transfer sezonu kapandiktan 1 gun sonra cin piyasasi icin vasat sayilabilecek bir ucrete satmak
    - hamzaoglu'nun 2 haftalik aranin sonu geldikten sonra kovulmasi ve belki de sezonun en kritik donemecine kaos ortaminda girmek
    - mustafa denizli'ye verilen ucuk otesi kontrat. en son 2009'da calismis, 2001'den beri iran, rize ve besiktas'ta kisa donem calismis, galatasaray'a gelirken "kariyerimi riske atiyorum" tripleri yaparak, atletico madrid macina cikmayarak zaten bastan kaybetmis denizli'ye yillik 4.5 milyon dolar! gercekten inanilmasi guc.
    - surekli celisen soylemler. birgun ibrahimovic imasi yapip, sonra yalanlamak. bir gun galatasaray ceza almayacak deyip, ertesi gun tersini soylemek.
    - taraftara sirin gozukmek icin fenerbahce ve besiktas'a gonderme yapip, sonra "kontrolunu kaybetmis zat"in "galatasaray' sikeyi getirdi" filan gibi sacmaliklarini dinlemek zorunda kalmak.
    - benzer durumdaki bir cok kulup oyuncu maaslarinda indirimi isterken israrla buna basvurmayacaklarini belirtmeleri.
    - simdi de galatasaray bilekligi "utanci". baska kelime gercekten bulamiyorum.
    - basketbolda %100 federasyonun hatasi olan bir meselede yedigimiz hukmen men cezasi. (seann85 hatirlatti)

    bunun gibi nice sacmaliklar. sadece yarim sezonda hem de.

    genel medya tabi ki cok mutlu. zira adnan polat'in ikinci doneminde oldugu gibi yine sinmis, kabadayiliga sesini cikaramayan, gucsuz ve pisirik bir galatasaray var ortada. ustelik futbol yonetiminda akil yoklugu muthis boyutlarda. ornegi su sartlarda dahi ocak ayi boyunca arjantin'den 8 milyon euroluk oyuncu pesinde kosulmus olmasi.

    subat ayina gelindi. ozbek yonetiminin sezonun sonunu gormesi dahi 2016/17 sezonunun hazirliklarinin gec kalmasi, haliyle cope gitmesi demek oluyor.

    taraftar bu duruma el koymazsa onumuzdeki 3 sene boyunca yarisin tamamen disinda bir galatasaray izlemeye hazir olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın