• 14275
    2015-2016 sezonunun kalan maçlarını beklerken bundan sonra hep 6 şubat 2016 galatasaray konyaspor maçının 44. dakikasındaki hislerimi aklıma getirmeye çalışacağım.
    maç günleri gün boyu içimde bir şekilde heyecan oluyor.maçı düşünüyorum. akşamki işlerimi maça göre saatine göre ayarlıyorum. oğlumla oynayacaksam maçtan önce ayarlıyorum ki maç esnasında rahat olayım. ne bileyim markete falan gidilecekse maçtan önce gidip hallederim.
    şimdi düşünüyorum. neden amk neden?
    işte bundan sonra en azından bu yıl için maç saati öncesinde içimde bir heyecan belirdiğinde bu konya maçının 44. dakikasını aklıma getiricem. boşuna anasını satıyım boşuna. böyle rezil böyle kepaze böyle aşağılık böyle karaktersiz bir futbolu izlemek için heyecanlanmak öylesine gereksiz ki.
    ayrıca maçı tüm iyi niyetimle izliyorum.
    çocuğu olanlar bilir. ebeveynler çocuğunun en basit olumlu hareketini yüceltirler. muhteşem görürler. hele bir gösteride çocuğunuz görevli ise ve orada izliyorsanız hep iyi yönlerini görürsünüz çocuğunuzun. neredeyse bir sanatçı gibi görünür 5 yaşındaki çocuğunuz o sahnede. vallahi de billahi de öyle izliyorum maçı. yok amk yok. bir tane kıpırdanma bile yok.öyle acayip varlıklar var ki sahada profesyonel futbolcu olmaları imkansız. olanaksız.
    biraz iç dökme gibi oldu ama maalesef durum bu.
    adettendir bir de tanım yapalım; 2015-2016 futbol sezonunda hiç ama hiç bir olumlu görüşü hak etmeyen futbolculardan oluşan tuhaf bir futbol takımı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın