resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4307
    5 şubat 2015 tarihinde, az önce galatasaray şikenin kralını yapmıştır tarzı bir şeyler söyledi a spor'u açıp takip edebilirsiniz.

    ne pis bir adamsın sen yahu. belgelerle gel oğlum, kanıt göster kanıt! kontrolünü yitirmiş zat seni.

    edit : bu ülkeye şikeyi getiren galatasaray'dır dedi yine. bu adama bireysel, kurumsal, her türlü davayı açmayan yöneticiler, galatasaray yöneticisiyim diye gezmesin. süründürsenize oğlum şu adamı !

    her türlü davayı açın, rezil edin kendisini. yaptığı terbiyesizliktir. kendisi terbiyesiz bir adam olduğu için şaşırmadık. an itibariyle genç hakemlere de sallıyor. galatasaray gibi büyük bir değere, ülkedeki genç hakemlere, hakemlere, hocanın konuşamadığı basın mensuplarına 7-8 dakika içinde hep birlikte salladı. mhk'nin yüreği varsa dava açsın. hakemlerin sendikası var mı, derneği var mı bilmiyorum. dava açsın. bu kadar kolay olmamalı bazı şeyler.

    galatasaray'ın temiz olduğuna inanmıyorum demek, düşünce özgürlüğüdür. ama şikeyi türkiye'ye galatasaray getirdi di-ye-mez-sin. hani belge ? hani kanıt ? hani kanıt kontrolünü yitirmiş zat ? nerede belgen ? anca zalad'ı işaret edersin. lan madem öyle, konuştur zalad'ı. koy o maçın şikeli olduğunu önümüze belgeleriyle ?

    cas davasını çeken sensin, uefa'dan ceza yiyen sensin, şikesi tescilli olan sensin, ama şikeyi galatasaray getirdi ha ?
    belgelerle konuşacaksın. ya da inanıyorum diyeceksin. itham etmeyeceksin.

    şu zata dava açmayan yöneticiler de derhal istifa etsin. salak saçma resmi site açıklamalarıyla yetinmeyin. dava açın dava.
App Store'dan indirin Google Play'den alın