resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 1740
    nerden başlasam, nasıl girsem mevzuya bi türlü kara veremedim. hatta üşengeçlik mevzusu da ağır bastı ama ısrar eden bi kaç kişiyi kırmamak için fikirlerimi nacizane belirtmek istedim.

    adını duygun yarsuvat zamanı duyduğum kişidir. ne tanışmışlığım ne de kendisi hakkında bilgi almışlığım var.

    zaten galatasaray lı olmak başkan adamı olmaktan çok teknik direktör adamı olmayı gerektirir, böyle gelmiş böyle giden bi süreçtir. çok da önemli değil anlayacağınız.

    neyse...

    adama ilk günden beri vurulmadık sokulmadık bi kulak arkası kaldı, malzeme müsait diye hallenenleri de gördüm tabi, kısmet...

    yav arkadaşım, diyosun ki "indirim istemedi topçulardan" :

    senin kadrondaki ölü yiyicilerden hangisi indirim yapar allah aşkına söyle? daha mevzusu basında çıkar çıkmaz menajerlerle red cevabını uçuran topçu kaynıyor takımın. haklı da adam, banane abi ben işime bakarım. yapmasalardı eşek yüküyle kontrat. yani bana göre vurulacak nokta bu değil.

    diyosun ki "ffp için yaptığı açıklamara ceza gelmemesi saçma olur"

    yani ffp'den ceza alacak durumda olmamızı sağlağan kişi değil, bu durumdan kurtarmak için çabalayan kişiye saplarım? eyvallah karşim kolay gelsin.

    diyosun ki "ben bunlar görevdeyken kuruş yardım yapmam, gitsinler bakarız"

    be kardeşim, senden benden önce vardı galatasaray, bunlara da kalmayacak, sana da bana da... neyin şovunu neye yapıyoruz? sen bileklik almayınca sabri kovulacak, burak hamit kontrat indirimine gidecek, tielemans pogba dybala morata bize gelmek için kapımızda yatacak mı sanıyorsun?

    memnunsundur değilsindir, ver tepkini verme demiyorum. ama kişilere değil, bizi bu hale getiren sisteme, yapılanmaya, bizleri sömüren adamlara yoğunlaş ki bi sonuca varabilelim.

    bu yönetim gider, başka yönetim gelir. yine şampiyonluklar hüsranlar olur. olacak da...

    yav neyse beyler, üşendiğim kadar varmış. bitmedi mevzu bi türlü. bitmez de...

    sağlıcakla kalın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın