• 26
    bu ürünü almak galatasaray'ı ileriye taşımaz aksine geri götürür. bu düzenin aynen devam etmesini sağlar.

    bırakın en dibi görsün kulüp. şu yiyiciler bi uzaklaşsın adam gibi çalışacak adamlar gelsin başa. ondan sonra biz de elimizi koyarız taşın altına.

    ulan daha 1 ay olmadı donk'a 2.5 milyon euro verdi bu adamlar. neyin iyi niyetinden bahsediyorsunuz? adayı adamakıllı kiralayalım şu yoklukta üç beş kuruş para kazanalım diyeceklerine adamlar emekliler lokali yapmak için kongrede birbirine giriyor :)

    siz drstek verirseniz bu düzen aynen devam eder :) şimdi biraz nefes alırsınız 3 sene sonra 1.250 milyon olur 5 sene sonra 1.5 milyar :) o yüzden bırakın düşsün.

    hele hele 10 bin lira üyelik ücreti ile liseli akrabası olmadan üye olan taraftar sayısı 150 bile değilken çıkıp şebek gibi lüselü lüsesiz yok diyen adamlar varken size ne oluyor? üyelik yapısı değişmeden adamlar bizi bi tek eşşek statüsünde görüyor. zora girdi mi bineriz üstlerine. beter olun, batın gidin. ben en alt ligde taraftarlık yaparım siz en alt ligde isminizi bok duyurursunuz dünyaya, bu takımdan kene gibi zor para kazanırsınız.

    o yüzden bırakın en dibi görsün bu takım. o zaman hakikaten sevenler kalır ölünün başında. böyle cidden iyilik değil aksine kötülük yaparsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın