• 63
    morgan ve huth stoper ikilisi muhtemelen ligin en hantal stoperleri. geride oynamaya mecburlar ve bu yüzden genelikle çok kapalı oynuyorlar. fuchs da mahrez de teknik oyuncular ama biraz temposuzlar. vardy tam açık alan oyuncusu, bana göre ingiliz burak yılmaz, tabi daha iş disiplinli olanı. albrighton ve okazaki ise çok tempolu oyuncular, ileri geri çalışıp duruyorlar. bence leicester city'nin gizli kahramanları bu adamlar. tabi vardy ve mahrez inanılmaz istatistiklere sahipler, ön plana çıkmaları normal.

    1- premier lig'de oturmuş takım yok. bu ligin barcelona'sı, bayern münih'i yok. ayrıca bana göre büyük paralara rağmen kısmen vasat kadrolar var. çok puan kaybediyor takımlar. e rekabet de var. haliyle leicester lider durumda.
    2- oyun anlayışları çağdışı ama tutarlı. bu kadroyla ancak bu oyun oynanır. ranieri gibi tipik bir italyan bu yüzden başarılı. adam takık bir adam, adam tavizsiz bir adam, hiç esnekliği yok. işte bu yüzden hep bu kalibrede takımlar çalıştırmalıymış. harcanmış meğersem büyük takımlarda.
    3- olmazsa olmaz: tutanın iyi olacak, atanın-attıranın iyi olacak, duran toptan gol yemeyeceksin, aksine atacaksın. kontraya çıkmaya bileceksin. kompakt savunma yapacaksın. kötü oynarken bile kazanmayı bileceksin. uyumlu ve tamamlayıcı bir kadron olacak. teknik direktörün azıcık kurt olacak. işte bu yüzden leicester city lider. yapabileceklerinin tamamını yapıyorlar. inşallah sezon sonu bir peri masalı izlemiş oluruz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın