• 2396
    kis transfer sezonunda harcama yapmayarak ciddi risk alan takim. ozellikle forvet hattina yedek bekleyebilecek 6 ayligina kiralik bir transfer yapmalari gerekiyordu.

    bu durumda fenerbahce'nin zayif noktasi fernandao'nun sakatlanmasi. boyle bir durumda fenerbahce'nin uc kulvari sadece van persie'yle goturmesine imkan yok. ustelik santrforu gecici olarak yedekleyebilecek ucuncu bir oyuncu da yok.

    ancak olur da sampiyonlugu kazanirlarsa onleri cok ama cok acik. gecen sene yaptiklari revizyonun uzerine bu sene kontratlari bitecek isimler soyle:
    - as oyunculardan caner, gokhan ve topal. bu oyuncular muhtemelen yeniler.
    - kiraliklardan markovic, fabiano ve ba.
    - gidecekler topuz, kadlec, meireles, alves, kesimal. bu oyuncularin yillik maliyeti 10 milyon euro civarinda, verimleri cok dusuk, yas ortalamalari da 31.

    fenerbahce yazin dogru stoper ve orta saha transferleri yapar, ve ek olarak rotasyonunu biraz daha guclendirirse turkiye'de 2000'in galatasaray'indan beri bence en komple kadro ortaya cikar.

    kale - volkan (transfer)
    sag bek - gokhan (sener)
    stoper - kjaer (transfer)
    stoper - transfer (gerekirse topal)
    sol bek - caner (hasan ali)
    orta saha - topal (souza)
    orta saha - transfer (ozan, uygar)
    orta saha - transfer (diego)
    kanat - nani (volkan)
    kanat - transfer (alper)
    santrfror - rvp (fernandao, transfer)

    yani sadece 5-6 transferle 24 kisilik muthis bir kadro kurabilirler. eldeki yerlilerin kaliteli olmasi zaten 14 kisilik yabanci sinirina takilmalarini imkansiz kiliyor- yani bu transferlerin hepsini yabanci yapabilirler. eger bu transferlerin buyuk kismini 25 yas alti yapip ozan ve alper segmentine yerlestirebilirlerse...

    kisacasi galatasaray'in acilen bir futbol aklina ve bir cikis planina ihtiyaci var. yoksa cok gec kalinabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın