resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 1713
    (bkz: #1895512)

    yine konuşan başkandır. şu futbol dünyasında iki kişinin konuşma için yardımcı tutması gerektiğine inanıyorum, birincisi dursun aydın özbek, ikincisi ise hamza hamzaoğlu... biri gitti, bakalım diğeri ne zaman gidecek ?

    yaptığı konuşmalardan olumlu olarak alınabilecek tek cümle şu; "yeni yapılan veya yapacağımız sözleşmelerde futbolculara maç başı ücreti vermiyoruz."

    bunun dışında nereden baksan sinir bozucu, nereden baksan komik sözlük...

    sosyal medyayı iyi idare edemediklerinden oluşan ibra transferi var mesela konu ile ilgili olarak şu cümleler döküldü ağzından arka arkaya; "fatih işbecer sosyal medyada uzman. fatih işbecer ile selim arda üçer bu işi götürüyor.", "yönetime geldiğimiz gün bu zlatan ibrahimovic lafı bizden çıkmadı. bu durumu çok kaşıdılar, maksadını aşan bir hale geldi."

    ya da jem paul'un bursaspor'a kiralanması ile ilgili; "jem paul karacan transferindeki 50bin euro ile mesaj vermek istedik. 50bin euro sembolik rakam. bu detaylara takılmamak lazım." demiştir ki taraftar, bu cümle ile alakalı ne dese haklı. "ya bırak mesajı da bu kulübün hali ne?" diye soru da sorulabilir, "o sembolik rakamı hayatı boyunca göremeyecek insanlar, kulübün har vurup harman savrulan bu paralar yüzünden dertleniyor" da denilebilir, daha bir sürü laf da edilebilir bu cümle hakkında ya anlayan olmadıktan sonra...

    bir de şu iki cümle var gülümseten; "sokakta insanlar beni görünce gelip sarılıyorlar.","ben bir fenerbahçe maçına gittim. dışarıya çıktım hava almak için. 50'ye yakın selfie yaptım fenerbahçe atkılarıyla." bu konu ile ilgili "onlar, acaba neden sana sarılıp selfie çektiler başkan biliyor musun ?" diye sorsak ne cevap verir merak ediyorum.

    ha bir de her yönetimde söylenmezse olmayan el classico şu söz var; "iki firma ile görüşme halindeyiz. bugünden başlayarak geçmişe yönelik harcamaların denetimini yapacağız."

    yani verdiği demeçlerden özet yapmak gerekirse; "bildiğiniz dursun aydın özbek".
App Store'dan indirin Google Play'den alın