resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 1696
    daha 1 hafta olmadı. savunalım, biraz sabredelim, iyi yönünden bakalım dedik. yalancılığını geldiği piyasaya, taraftarı anlayamamasına bağladık. şimdi tek ayak üstünde kaç adet yalan söylüyordur acaba bu şahıs merak ediyorum.

    haberi yokmuş gibi, uefa ile daha önce görüşülmemiş, bilgi alışverişi yapılmamış gibi transfer yapılacak diyen bunu sadece taraftara değil teknik direktöre de söyleyen. sonra da durumumuz yok transfer yapamıyoruz, burak'ı satmıyoruz, maaşlarda da indirime gitmiyoruz diyen ikiyüzlü tavırlar sergileyen bir adam.

    hadi diyelim bilmiyordu aydın özbek ceza geleceğini. peki hamza hamzaoğlu niye transfer konusunda tasarrufa gitti? niye kafayı gomez'in maaşıyla, bonservisiyle bozdu? demek ki hamza biliyordu bir şeyleri. ceza geleceğini bilmese de mali olarak kulübün sıkıntıda olduğunu biliyordu. hamza kovulduktan sonra sanki burak'ın satılmamasının, konoplyanka'nın ve diğer oyuncuların alınmamasının sebebini hamza diye medyaya servis etmek en hafif tabiriyle ikiyüzlülüktür.
    demek ki hamzaoğlu'nun transferlerle bir alakası olmamış. hamzaoğlu yönetime destek çıkarak, taraftarla arasını gererek kendi kaşındı gitmek için o ayrı mesele de madem mali durumunuz kötü, transfer yapamayacaktınız niye denizli getirildi o zaman daha yüksek bir maaşa.

    nasıl bir fırıldak dönüyor kafam basmıyor artık benim. bir de kalkıp taraftardan maddi destek, fedakarlık beklemiyorlar mı insanı zorla galatasaray'dan soğutuyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın