• 14237
    iyi teknik direktör iyi başkan falan bilmiyorum bunlar tam olarak ne manaya geliyor ama bize bence bunlardan 1. amacı galatasaray'a kayıtsız şartsız fayda sağlamak olan 2. amacı da fayda maliyet oranını iyi denilebilecek sınırlarda tutmaya çalışan insanlardan birkaç tane gereklidir.

    bu söylediklerimden yola çıkarak ben musta denizli'nin, dursun aydın özbek'in, özbek familyasının, burak yılmaz'ın, selçuk inan'ın, sabri sarıoğlu'nun, ronaldo seviyesine çıktığını sanıp zıt pırt zam isteyen yasin öztekin'in, aynı durumu real'de yaşadığından maaş almamayı kabul eden hamit altıntop'un, umut bulut'un ve belki saymayı unuttuğum ama nasıl insanlardan bahsettiğimi anladığınız üzere sizin ekleme yapabileceğiniz bu kişilerin galatasaray'da yönetici veya maaşlı çalışan herhangi bir eleman olmaması gereklidir.

    sadece örnek olması için neredeyse her sene şartlar ne olursa olsun galatasaray'dan maksimum veya maksimuma yakın performans alabilen sedat incesu, ergin ataman, ekrem memnun düşüncesinde çalışkanlığında ve verimliliğinde olan yönetici sporcu teknik direktör falan ne lazımsa birkaç tane daha bulmamız gerekmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın