resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 2854
    galatasaray'da oynadığı dönemlerde yıllık 3.3 milyon euro gibi bir garanti para alıyordu. ve hiçbir şekilde aldığı bu paranın karşılığını verememiş bir futbolcudur.

    ha sabri 1.8 milyon euro alıyor, hamit yata yata yılda 2.75 milyon euro'yu götürdü denebilir. lakin bu vasıfsız adamların bu kadar çok para alması riera'nın senede 3.3 milyon euro almasını meşru kılmaz. zaten galatasaray bu adamlara bu paraları vere vere şuanda bu durumlara geldi.

    şimdilerde kalitesine uygun bir takım ile antlaşma imzalamış. ordan kaç para alıyor bilen bir arkadaş yazsa da bir mukayese etsek. sonuç itibari ile 2 sene evvel galatasaray'dan bu paraları alıyordu. slovenya ekibi de bu kadar bonkör davranmış mı bir görelim.

    kimlere ne paralar verdik, yazık! elin bursaspor'u , rizespor'u nerelerden ne futbolcular çıkarıyor. 100-150 bin euro yıllık ücret ile takıma monte edip sezon sonunda büyük kulüplere iteliyorlar. 7 milyar nüfüslu dünyada futboldan anlayan iki adam bulup şu kulübün scout ekibini oluşturamayacak bir camia mıdır bu kulüp?
App Store'dan indirin Google Play'den alın