• 24
    şuan spor salonu işine girmek ne kadar mantıklı bilrmeyeceğim. ama yinede bir iki şey söylemem gerek.

    direkt konuya gireyim. fenerbahçenin salonu çok güzel ama umarım benzeri bir konsepte planlanmıyordur bu. 3 ve ya 4 kere ülker arenaya gittim. 3 maç hatırlıyorum. 3ü de farklı yerden. biri yunanistanla hazırlık maçıydı, diğerinde sevgilimi fenerin bir avrupa maçına götürdüm ve diğeri de all star 2016. gerçekten güzel bir salon. koridorlar ferah, tuvaletler güzel, koltuklar kötü değil vs vs... fener maçında yine hareket alanın etkileniyor, sıkış tıkışlık oluyor ama genel olarak rahat rahat sevgilimi götürebileceğim bir salon. tabi ki de sorunlar sayılabilir. örneğin maç çıkışı ulaşımı ve park alanı çok sıkıntılı. fenerbahçeliler istedikleri ambiyansın oluşmadığından şikayetçiler.

    nşye böyle övüyorum? tek bir sebebi var o da yanımda birini götürebilme.

    bizim salona gelelim. abdi ipekçi önemli bir salon. gayet yaşı olan dönemi için önemli bir salon. bizim içinde öyle tabi önemli hatıralarımız var. bunun dışında ben salonun basık ve hemen hemen tek tribün olan konseptini çok beğeyorum. her ne kadar belli başlı blokların ultraslan'a peşkeş çekilmesi hoşuma gitmese de bu konsept canlı ve ya tvden fark etmeksizin çok keyif alıyorum. bu tarz bir basıklık vr yarattığı ambiyans bence harika. ama ben oraya sevgilimi götüremem. çünkü hayvan muamelesi görüyoruz. daracık demirlerin arasından arkadan ittirenlerle girmek. kaba saba adamlar tarafından kontrol edilmek. havasızlıktan otursan bile terlediğün bir salon. sigara içerken üst üste binen insanlar. güvenlik kontrolünün sadece bozuk para çalmak olması. rahatsız koltuklar. elini yıkadığında elinin daha kirlendiği tuvaletler. rica ediyorum biri söylesin ben bu izdihama küçük bir çocuğu veya bayan bir arkadaşımı nasıl sokayım.

    benim hayalimdeki ideal salonda sahanın ambiyansı aynı abdi ipekçi. ama bunun yanında ben yukarıda saydığım bana göre çok önemli ve aynı zamanda insanların davranışlarına kadar her şeyi etkileyen bu sorunların düzeltilmiş olduğu bir salon istiyorum. ülker arenanın koridorlarını aşın bizim saha ve ambiyansla birleştirin işte bu istediğim. oksijenin lütfedilmediği, vahşi bir hayvan gibi değil insan gibi muamele gördüğüm, temiz hissetiren ve aynı zamanda en yüksek ateşimle takımımı destekleyebildiğim bir salon. yani kısaca sevgilimin götürebiliyor olmam gerek.

    ali sami yen spor kompleksi tt arena diyoruz. ama sadece tt arena olan bir spor kompleksi bana yanlış geliyor. bana sorsanız yaratmayı çok sevdiğim ne fantaziler var ali sami yen ile ilgili ama... ben daha bizim stada giderken yanına sevgilimi, küçük bir çocuğu hatta babamı alamıyorum yanıma. o metroya nasıl sokayım bu insanları. daha orada sorunlar varken benim isteklerim tabi ki ütopua.
App Store'dan indirin Google Play'den alın