resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 1668
    hatalari baki, galatasaray'in gelecegi olamayacak bir organizasyonun basi oldugu da ortada. ancak bu dogruyu soylediginde kulak kabartmamizi engellememeli.

    galatasaray'in onu kesildi, dogruya dogru. ikinci sermaye artisinin engellenmesi, fenerbahce'nin cezali oldugu donemde surekli daha da sikilastirilan yabanci uygulamasinin ceza bittigi anda tamamen kaldirilmasi, fatih terim'le ilgili yapilan sacmaliklar... fakat aci gercek su ki galatasaray bunlarla yuzlesirken akilci davranamadi, burokraside basarisiz oldu. yani su an gelinen durumda yonetimlerin payi cok daha fazla.

    artik kulubun onunu acmak gerekiyor. bunun icin de cozulmesi gereken problemlerden iki tanesini dursun ozbek siklikla vurguluyor.

    1) gsgm, catinin kapatilmasi, stadin devir teslimi, ve yollarinin tamamlanmasi. artik galatasaray'in bu olayi cozmesi gerek. sozlesmede oyle ya da boyle verilen bir soz var ve bu yerine getirilmeli.

    2) salon meselesi. galatasaray'in basketbol ve voleybol branslarini rayina oturtmasi gerekli. bu sporlarin futbolun popularitesinden yararlandirilmasi gerekli- bu baglamda asy spor kompleksinin icine yapilacak ve bu iki bransa da hizmet edebilecek bir salon gelecek sponsorluklar ve sinerji acisindan cok onemli.

    bu ikisi aslinda tek bir problem olarak da gorulebilir.

    cozulmesi durumunda saat 3'te stada giden bir taraftar once tekerlekli sandalye takimimizi izleyip, sonra kadin basketbol takimimizi izleyebilir. cikip stad cevresinde bir kafede cayini kahvesini icip futbol macina bakabilir. zamaninda seyrantepe projeleri dusunulurken hayal edilen ortam boylece olusturulabilir.

    ozbek yonetiminin hic bir sey yapamazsa bu konulari cozebilmesi dahi bir basaridir. tabi ideal olan dursun ozbek'in baskan degil, bu iki ise odaklanabilecek bir yonetim uyesi olmasiydi ama... yapacak bir sey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın