resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 1667
    bu gün çıkan röpörtajına göre stadın üstünü kapatacak, yanına kapalı spor salonu inşa edecek, devletle aramızdaki 22 küsür davayı da çözecekmiş. üstelik sponsorlar hazırmış... iyi de atılmış imza var mı?

    abi ben bu galatasaray yönetimlerinin şunu yapıcaz, bunu yapıcaz şovlarından çok sıkıldım.

    hayır hiç mi ders almıyorlar.

    seyrantepe projesi ortaya atıldığında şimdikinin 10 katı değerli, gerçekten mecidiyeköy'ü terketmemize değecek bir öneriydi. o günlerde fenerbahçe yönetimi aziz yıldırım'ın direktifiyle ilgili makamlara dosya içerisinde bir takım belgeler gönderdi ve bu gazetelere yansıdı. hatta yansıtıldı. proje imzalanacağı gün de iptal olduğu haberi geldi. seneler sonra kuşa dönmüş haliyle hayata geçirebildi anca...

    keza 2. bedelli sermaye arttırımı...

    keza çeşitli sponsorluk anlaşmaları.

    tonla var bu şekilde... bir türlü anlamadılar amk. senin açığa çıkardığın her projen baltalanıyor.
    imzaları at birader. ondan sonra günlerce anlatırsın. her gazeteye röpörtaj verirsin, her kanala çıkar konuşursun. şimdi sen bu lafları ettin ya, hani stadın üzerinin kapanması, 22 küsür davanın çözülmesi, spor salonunun yapılması ile alakalı.... bak gör yoluna kaç kişi taş koymaya çalışacak. kaç tane yeni engelle karşılaşacaksın.

    bırak dünyanın stadın üzeri kapandıktan, yeni spor salonu inşaatı bittikten sonra haberi olsun. öncesinin kimseye faydası yok ama galatasaray'a zararı var.

    bu ülkede tüm çarklar galatasaray'ı durdurmak üzerine. ne diye anlatıyosun planlarını, projelerini...
App Store'dan indirin Google Play'den alın