• 2387
    beyler herkes kendi görüşünü ifade ediyor kimse kimsenin yorumunu beğenmiyor nedense. fenerbahçe de beşiktaş'da ezeli rakiplerimiz düşman gibi görüyorsunuz herkesi.

    bana da soracak olursanız ne fener ne besiktas tabi ki galatasaray sampiyon olsun

    ama görünen o ki fenerbahçe sampiyon olacak en azından beşiktaş'ın olmasından da iyi cunku ezik beşiktaşlı muhabbeti çekemem bana göre bu ülkede iki buyuk takım var en büyüğü gs ikinci fb. fenerin başkanı hem güçlü hem iş adamları ve tanınmış sima olarak lobileri gs'dan daha güçlü. medya gücü de fenerbahçe'de. galatasaray başarılarıyla en üst sırada.

    20 yılda 2 kere sampiyon olan takım benim görüşüm yani bana göre büyük takım değildir. son yıllarda bütün kupaları gs ve fb topladı. beşiktaş'ın ne avrupa da bir başarısı var ne de her hangi bir kupa kazandı. adamların son şampiyonluğu fenerbahçe ve galatasaray yokken sivasspor dan aldıkları şampiyonluk. fenerbahçe şampiyon olamasa bile hep ilk 2'de tr kupasını da son 4-5 senedir gs ve fb alıyor.

    yani kimse bana 3 büyük 4 büyük 5 büyük demesin. beşiktaşla bir sorunum yok ama taraftar profilleri bana göre fenerbahçe den de kötü. onlara göre en iyi takım her zaman beşiktaş böyle bir kafa var adamlarda. bizim tek rakibimiz var o da fenerbahçe.

    eğri oturup doğru konuşalım o şampiyon olsun bu şampiyon olsun diye bir şey yok. görünen o ki galatasaray olamayacak. beşiktaş'ı da malumunuz herkes biliyor. fenerbahçe bu gol yemeyen kadroyuyla her türlü gol atıyor ve maç kazanıyor. herkesle iddiasına da girebiliirim. felaket bir şey olmadığı sürece şampiyon büyük bir ihtimal fenerbahçe.

    bana göre o olsun bu olsun değil görünen o. geçen senede galatasaray'ın şampiyon olacağını fenerliler de beşiktaşlılar da çok iyi biliyordu. çevrenizden anlamışsınızdır.

    galatasaray'ı bu duruma getirenler ve istikrar sağlayamayanlar bir kez daha utanmalı. çünkü aziz yıldırım ve fikret orman kadar olamadı mevcut yönetim. yazıklar olsun. ligi bıraktık bu iki takımın kapışmasını izleyeceğiz hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın