• 141
    transfer falan size anlık para kazandırır. evet elimizdeki çöpler satılmalıdır. kesinlikle satılmalıdır. ama bu takım büyük fırsatları tepti.

    şimdi 4. yıldız goygoyu döndü epey. aldık, taktık. 4. yıldız formamız ? fiyasko. hadi bunu geçtim. bu kadar goygoyu yapılan bir şeyi kazanmışsın. abi, 20 milyon galatasaraylı var diyoruz en az. galatasaray, bir tane sinema filmi neden yapmadı ? 4. yıldız, bir galatasaray hikayesi diye. oyuncuların senin oyuncuların, adamların maç öncesi görüntüleriyle, röportajlarla falan filan yap güzelce filmi, filmin sonunda da hatta ekle bir ayak voleybol maçını after credit sahnesi olarak. bunları ben düşünüyorum. bu kulübün "profesyonelleri" yok mu bunları düşünecek ? recep ivedik 4, 7 milyon kişi tarafından izlenmiş. hasılat 69 milyon lira.
    eh be abi, aklınıza gelmedi mi cidden ? 7'yi geç, 5 milyon galatasaraylı izlesin. ki eminim çok daha fazlası izlerdi. 40 milyon lira gelir demek, az para mı ? yapacağın da kendi oyuncularını kamera karşısına geçirmek ha. o kadar yani. ki film ürünleri, dvdler, blurayler falan da var. salonlara, dağıtıcılara gidecek paradan sonra yine kalacak sana fena olmayan bir para. anasını satayım, kimse mi düşünmedi ?

    ikincisi riva, otel, ada mevzusu. bu konuda çok sinirliyim. otel mevzusu çok güzel. şimdi galatasaray 15 milyon dolara oteli yapıp, yıllık 5 milyon dolar kazanacak diyorlar. eğer bu ciddiyse, ben bu projeyi ayakta alkışlarım. muhteşem. yalnız o 5 milyon brüt ise, sıkıntı var. net ise, helal olsun. ada konusunda, yapılan genel kurulu gördük. ben o günden sonra bütün galatasaray lisesine düşman oldum. ölsünler, sakat kalsınlar demem. vicdanım el vermez. ama umarım, bir ömür asgari ücretle falan geçinmek zorunda kalırlar. zor şartlarda yaşarlar umarım. o ada da satılmamalı. satmak düzenli geliri baltalar. ha bir fırsat olur, daha değerli arazi vardır ve acil ucuz fiyata satılır, adayı satar, orayı alırsın. öyle bir durum olmadan satılmamalı ada. ada da yıllık 4-5 milyon dolar civarı bir paraya sürekli kiralanmalıdır. riva da aynı şekilde. hayır niye satıyoruz anlamıyorum. 10-15 milyon euro yıllık ücrete sürekli kiralayacaksın. her sene şuralardan 20-22 milyon euro tarzı bir para kazanıyorsun. bunun üzerine de oyuncu satışlarını, diğer gelirlerini falan koyar, 10-12 senede hem düzlüğe çıkar hem kara geçmeye başlarsın.

    anasını satayım yapacağınız sıcak para girişi 4. yıldız filmiyle olacaktı, devam edişiniz de riva-ada-otelden şu verdiğim formülle yürümek olacaktı. efsane başkan olmak şu boktan şartlarda aha bu kadar kolaydı işte. kafanız mı basmıyor, niyetiniz mi kötü ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın