• 5008
    göz göre göre bağıra bağıra salak yerine konmaktadır ve ne yazık ki koskocaman camiadan kimsenin sesi çıkmamaktadır. hadi takımdan şikayetçiyiz, yönetimden şikayetçiyiz de biz ne zaman bu kadar eli kolu bağlı hale geldik. ne tribünden ne sosyal medyadan adam gibi bir tane protesto yapamıyoruz, yapılan protestolar üç beş tane ne olduğu belirsiz spor yazarı tarafından hem gazetelerde hemde televizyon ekranlarında ört bas edilip geçiştiriliyor. takım sahada ruhsuz, koşmayı siktir et yürümeye mecali yok taraftar tepkisini koyuyor spor servisleri aman efendim futbolcular duygusalda bilmem ne göt ayağı yapmaya başlıyor. teknik direktörü dal budayacağız keseceğiz söküp atacağız diye beyanat veriyor iki gün sonra bir bakıyorsun iç sahada oynatmaya bir tarafının yemediği sabri çapsızını ilk 11 başlatıyorsun. yöneticin, başkanın defalarca televizyon karşısında gözüne baka baka yalan söylüyor, sen sadece twitterde şurda burda iki tane twit atmak ile yetiniyorsun. kulüp battı batacak, transfer yasağı avrupadan men vs. konuşuluyor, senin yıllık 3,5 milyon euro kazanan futbolcuna ciddi teklif geliyor ve sen halen naz yapıyorsun.

    arkadaş tamam sosyal medyada iki tane twit atıldı vs. de yok yani adam gibi bir tane protesto yok. mevzu şampiyon olmak değil, mevzu kupa almak, ne bileyim şampiyonlar ligi vs. hiç biri sikimde değil. bu kadar göz göre göre taraftar ile alay etmek, taraftarın parasını çar çur etmek, taraftarla taşşak geçilmesi zoruma gidiyor.

    sikerler şampiyonluğu,sikerler kupasını, biz armanın peşindeyiz, egoist futbolcuların bencil gol sevinçlerinde gözümüz gönlümüz yok bizim.

    güzelim ülkem yangın yerine dönmüş, çalanın çırpanın, alanın satanın haddi hesabı yok bari armamız, şanlı galatasarayımız ayakta dursunda ona yaslayalım sırtımızı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın