resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1491
    19.01.2016 akhisarspor galatasaray maçı'nda çoğu sefer kadroya almadığı emre çolak biri muhteşem bir dipling'den sonra attığı pasla olmak üzere 3 tane yüzde yüzlük gol pozisyonu hazırladı.

    bilal'in asistinde topu tek dokunuşla o noktaya gönderen yine kendisiydi.
    asistin asisti olabilecek bu şekilde 3-4 pası var.

    şimdi soruyorum kendisine, senin elinde bu kadar üretken başka hangi oyuncun var?
    bir kanatta sinan'ı oynatırken diğer kanatta emre'ye şans versen ne olur? olcan'a şans veriyorsun, yasin denen ömür törpüsüne şans veriyorsun...
    bak bu emre çolak dün gösterdiği performansı bu transfer döneminde 10 milyon eu'ya galatasaray'a gelip göstermiş olsa buralar şimdi yıkılıyordu. bu adam 3-5 her maç yapıyor bunları. formsuzlukları her futbolcununki kadar oluyor. imajına kurban etme bu çocuğu, oynadığı futbola bak. senin elinde bu kadar klas adam başka yok. şu çok istenen martin benitez'in 2 tane 90 dakikasını izledim. emre'den fazla bir numarası yok. evet iyi futbolcu ama neredeyse aynı adam için uğraşıyoruz. kulübün mali durumu ortada. kendi değerlerimizi yok etme.

    seni sevmem. sinsi olduğun için, futboldan anlamadığın için, medyada galatasaray düşmanlığı yapan orduya her daim katıldığın için.
    ama bunu sadece galatasaray adına değil, kendi kariyerin adına da yapacaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın