resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1488
    yüzde 51 desteklediğim hoca. uzun zamandır bir hoca demiyordum garip oldu.

    getiriliş şeklinden başlayalım önce. doğru seçim midir?
    onu getiren yönetim doğru değil herşeyden önce. o yönetimi atayan yapı sakat herşeyden önce. bunlar cepte.
    kadro yapısı planlama falan zaten gün aşırı beddua ettiğimiz çapsızın marifeti. çapsız masum diyenlere ufak bir sözüm var: yönetime siper olan kurşun yemeyi göze alacak arkadaş ki yüzde yüz sorumlu olduğuna da eminim. dolayısıyla denizli'yi bu konulardan muaf tutuyorum.

    denizli hakkındaki önyargılarımdan bu akşam izlediğim bir kupa maçı itibariyle vazgeçiyorum. puan kaybı olmasına rağmen ben genel olarak oynanan futboldan memnunum. ha bunda bir önceki çapsızın yerin dibine batırdığı standartların etkisi var mıdır? %49 vardır. yine de takım son 2 maçtır pres yapıyor. hemen yazayım baban hariç pardon burak hariç.

    gelelim sağ bekin sağ açık oynaması meselesine. zamanla taşlar yerine oturacaktır. ben bunu taktiksel kısa vadeli değil stratejik uzun vadeli bir hamle olarak görüyorum. oyuncunun hızını ve pres bilgisini kullanmak istediğini düşünüyorum. adamcılık yapıyor da olabilir. bilemiyorum altan. yine de zaman verelim derim.

    kendisinin kupa maçlarını formalite olarak değil hazırlık maçı olarak gördüğünü düşünmekteyim. takımın oyun felsefesini değiştiriyor. bu da maç yapa yapa takıma kazandıracağı bir husus. yani gözle görülen meseleler var. defansın daha ileriye çıkışı. beklerin daha takımla uyum içinde pres yapmları. üçüncü bölgede top kazanmaya çalışarak oyunu domine etmeye giden bir anlayış var.

    çapsızda olduğu iddia edilen ama göremediğimiz herşey var. umarım başarılı olur.

    umarım yanılmıyorumdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın