resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 1643
    kendisi hakkında ''başkanlığa yakışmıyor'' ve bu paralelde yapılan eleştirilerden iğreniyorum artık.

    sizin bakışınızla başkanlığa yakışan eski başkanlar; adnan polat, ünal aysal, faruk süren, mehmet cansun vb. isimli, karizmatik ve zengin bilinen insanlar değil mi?

    ve şimdi görüyoruz ki bu başkanların hepsi masal anlatmış bize. ve şuanda hiçbirinden ses seda çıkmıyor.

    dursun özbek neden önceden konuşmadı bunları diyorsunuz..ne yapsaydı adam yaygara çıkarıp batıyoruz diye kanala kanal gezse miydi? elinden geldiğince kabiliyeti doğrultusunda tasarruf edip zararı en aza indirip alacağımız cezayı hafifletmemek için uğraştı bence geldiğinden beri. ve galatasaray'lılığa yakışmayacak şekilde çıkıp karı gibi ağlamadı, kötü tabloyu olabildiğince hissettirmemeye aynı anda da tasarruf yoluna gitmeye çalıştı. sanki bugüne kadarki başkanlar çıkıp herşeyi çok güzel anlatmış da ''dursun özbek niye bize bunu söylemedi'' deniliyor.

    galatasaray camiası içinde bu kadar iğrenç işler döndürenlerden değil de, en kötü zamanda çapı kadar didinen bu adama yüklenilerek haksızlık yapıldığını düşünüyorum..

    ulan başkanlık seçimleri oldu allahın kulu elini taşın altına koymadı işte görmüyor musunuz kulübün halini.

    ben kendisinden başka çırpınan, kulübün menfaatleri için çalışan kimseyi görmüyorum şuan camia içinde. siz görüyorsanız ona destek verin.

    sizin karizmatik, iyi giyinen, zengin başkanlarınız kulübü yedi şuanda sıçmakla meşguller kusura bakmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın