resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 1640
    geçmişte ne olduysa oldu. artık elinde tarihi bir fırsat var, dibe vurduğumuz şu dönemde kulübe liseli olmayanların da üye olmasını sağlayarak ve kulüpten çalınan her kuruşun hesabını sorarak bir devrim yapabilir. bu yolsuzlukları adnan öztürk şurada anlatmıştı: https://www.youtube.com/watch?v=RbUmHIRUlFw

    başkan çok basit bir şey yapacaksın, önce divan kurulu'ndan riva için izin alacaksın, izni kopardıktan sonra kulübe dışarıdan üye alımını açıp, bütün mali kayıtları geriye dönük olarak inceleterek galatasaray'dan bir kuruş haksız kazanç elde eden kim varsa topunu mahkemeye vereceksin. ondan sonra liseli camiası sana istediği linci yapsın, isterse üyelikten ihraç etsin, sen bu taraftarın gözünde o koltuğu en çok hak eden adam olursun. faruk süren yanında solda sıfır kalır. belki seni tekrar başkan yapamayız ama ömrün boyunca her gittiğin yerde omuzlara alınırsın. bu dünyada cenneti tadarsın bak, o kadar söyleyeyim.

    sen bu iki şeyi yap, ömür boyu fanboyun olurum başkan. oğlumun adını dursun koyarım, maskeni takar sokaklara çıkarım. zaten o koltukta ömrün fazla uzun değil, liseli abilerin bir iki seneye ayağını kaydıracaklar. birçok insanın yediği haltlardan sonra günah keçisi sen oldun, er ya da geç seni de buruşturup çöpe atacaklar.

    onlar seni vurmadan sen onları vur ki namın yürüsün. bir kere de kurnaz ol, ne kaybedersin?
App Store'dan indirin Google Play'den alın