resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5093
    emre çolak'ı beğenmeyen yazarları anlayamıyorum. saygı duyuyorum orası ayrı ama gerçekten anlamıyorum.

    bu adamda;
    dripling yeteneği var mı ? var.
    tek pas oynama yeterliliği var mı ? var.
    şut özelliği var mı ? var.
    genç adam. koşar mı ? koşar.

    daha ne istiyorsunuz amk. bunlara sahip takımda kaç oyuncu var ? selçuk'da bile yok lan bazı özellikler. sen bu adamın futbol zekasını geliştirememişsen suç emre'de mi ? arda şu an bizden gittiği çizgide mi duruyor hala ? fark ne peki ? adama orada futbolu öğrettiler. zaten var olan yeteneği ile beraber öyle veya böyle barca'ya gitti adam. emre arda'dan çok daha teknik ve yetenekli bir futbolcu. tek eksikliği futbol aklını geliştirememiz oldu. bizim suçumuz bu. emre'nin değil.

    emre oğuzhan'ı da, alper'i de cebinden çıkarır. yazık oldu işte. ben fb'nin veya bjk'nın yerinde olsam direkt talip olurdum.

    bu kulüpten sırf bu yüzden bi sikim olmaz işte. "takımı gençleştireceğiz" diye bıdı bıdı konuş, 32'lik yetenek fukarası zavallılara gelen teklifleri elinin tersiyle it. sonra da 24 yaşında sneijder'den sonra takımın en yetenekli oyuncusunu yok pahasına ver. neymiş kadro yapılandırmasıymış. he amk. biz de geri zekalıyız. futbola fen bilimleri muamelesi yapmayın. anlıyoruz işte kimde ne kadar yetenek var. jpk'lar, hamit'ler, umut'lar, tarık'lar, burak'lar dururken bu adamın gönderilmesi skandaldır. galatasaray'a ihanettir. taraftarla taşak geçmektir.

    ama daha durun siz. daha sırada koray var, rodriguez var. son 4 maçta 4 gol atmasa sinan'ın da gözünün yaşına bakmazdı bu futbol teröristleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın