• 18
    öncelikle doğum günün kutlu olsun.

    buradan yazmak çok kolay geliyor ama inan hiç kolay değil. buradan sana bir şeyler yazarken bir yandan içimden sen kimsin ki lan diye sesler yükseliyor lütfen gocunma bana.

    herkesin hayatında çeşitli zorluklar olmuştur mutlaka ama senin ki çok çok zor olmuş. tavsiyem direnmen ya da tutunacak bir dal bulman benimde balkondan aşağıya bakarken lan atlasam mı acaba diye düşündüğüm dönemler oldu ama beni böyle zamanlara hayata galatasaray tutundurdu ve şu an galatasaray manyağı olan bir insan olmuş vaziyetteyim.

    sen de belki galatasaray ile hayata tutunmuşsun aman ha sakın bırakma.

    sana ekonomik tavsiyem, okumuş ve okumayı bilen bir insansın internetten küçük çocuklara ders ver. özel olur etüd merkezi olur farketmez. sosyoloji okumuşsun ancak türkçe veya matematik dersi de verebilirsin bu veletlere. bir diğer tavsiyem ales ve yds'ye gir iyi bir derece ile bitirdiysen mutlaka hocalar seni tanır gir yüksek lisans yap asistan olursan bu çukurdan çıkmak adına kocaman bir adım atarsın. dersen ki ales sınav parası yatıracak param yok bulunur hiç canını sıkma bu kadar insanız burada bir insanı alese sokamayacaksak suratımıza tüküreyim.

    burada bu kadar insanız emin ol hepimiz senin yanındayız.

    unutma kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde kaybedersin. sakın vazgeçme, lütfen!
App Store'dan indirin Google Play'den alın